Πολιτικη & Οικονομια

Σήμερα η Εξεταστική για τα Μνημόνια

Πόρισμα το πολύ 6 Οκτωβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
97069-194547.jpg

Αρχίζουν σήμερα 14 Μαΐου οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, η οποία θα διερευνήσει τις συνθήκες που η Ελλάδα μπήκε σε καθεστώς Μνημονίου. Οι εργασίες του σώματος θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το πολύ στις 6 Οκτωβρίου, με την έκδοση του σχετικού πορίσματος.

Η Επιτροπή αποτελείται από 17 μέλη με εκπροσώπηση όλων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων και συγκροτείται ως εξής: Δημήτριος Βίτσας, Νίνα Κασιμάτη, Χαρούλα Καφαντάρη, Παναγιώτα Κοζομπόλη - Αμανατίδη, Κωνσταντίνος Λαπαβίτσας, Νεκτάριος Σαντορινιός, Αντώνιος Συρίγος, Γεώργιος Ψυχογιός, Χαράλαμπος Αθανασίου, Σάββας Αναστασιάδης, Μάκης Βορίδης, Χρήστος Σταϊκούρας, Γεώργιος Γαλέος, Γιώργος Αμυράς, Νίκος Καραθανασόπουλος, Δημήτριος Καμμένος και Ανδρέας Λοβέρδος. Πρόεδρος είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βίτσας (φωτογραφία), ενώ επικεφαλής των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας είναι ο κ. Σταϊκούρας.

Υπενθυμίζεται ότι, με απόφαση της Βουλής, η Επιτροπή θ΄ αρχίσει τη διερεύνηση από το 2009 (κυβέρνηση Παπανδρέου) και όχι από τις κυβερνήσεις Κώστα Καραμανλή (2004, 2007).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY