- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Τα 7 νησιά για δωρεάν διακοπές με voucher της ΔΥΠΑ
Ποιοι ΑΦΜ κάνουν σήμερα αίτηση στο gov
Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027 και δωρεάν διανυκτερεύσεις σε συγκεκριμένα νησιά με τα vouchers της ΔΥΠΑ, ποιοι δικαιούχοι κάνουν αίτηση σήμερα Πέμπτη 23/4
Ανάμεσα σε 7 νησιά μπορούν να επιλέξουν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027», για να κάνουν δωρεάν διακοπές το καλοκαίρι.
Με τις αιτήσεις στο πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027» να τρέχουν, οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν με το voucher έως και 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις.
Σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω, Σάμο και Ρόδο προβλέπονται έως 10 δωρεάν διανυκτερεύσεις, με τον αριθμό να ανεβαίνει σε 12 για τη Βόρεια Εύβοια. Οι δικαιούχοι που θα πάρουν ένα από τα 300.000 vouchers της ΔΥΠΑ μπορούν να κάνουν έως 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις τόσο στη Θεσσαλία όσο και στον Έβρο. Προσοχή! Εξαιρούνται οι Σποράδες.
Διαφορετικά, μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε περιοχή της χώρας, στην οποία υπάρχει κατάλυμα (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping κ.α) από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ, για να περάσουν έως 6 διανυκτερεύσεις με μικρή ιδιωτική συμμετοχή.
Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027, ποιοι ΑΦΜ κάνουν αίτηση σήμερα
Προκειμένου να μην καταρρεύσει η πλατφόρμα, οι αιτήσεις για τις επιδοτούμενες διακοπές με vouchers της ΔΥΠΑ γίνονται μέσω gov, βάσει λήγοντος ΑΦΜ.
Σήμερα, Πέμπτη 23/4, μπορούν να κάνουν αίτηση για το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027», όσοι δικαιούχοι έχουν λήγοντα ΑΦΜ 3 και 4. Την Παρασκευή 24/4 ακολουθούν οι ΑΦΜ 5 και 6 και το Σάββατο οι ΑΦΜ 7,8 και 9. Την Κυριακή 26/4 κάνουν αίτηση όλοι ανεξαρτήτως λήγοντος ΑΦΜ.
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών δεν καλύπτει τη διαμονή μόνο το καλοκαίρι αλλά και σε περιόδους αυξημένου ενδιαφέροντος για κοντινές ή μακρινές εκδρομές - αποδράσεις, όπως είναι τα Χριστούγεννα 2026 και το Πάσχα 2027.
Η επιλογή των δικαιούχων γίνεται ανάλογα με τα μόρια που θα συγκεντρώσουν, τα οποία προκύπτουν με βάση συγκεκριμένα κριτήρια. Φέτος, αυξημένη μοριοδότηση (σ.σ. ίδια με των ΑμεΑ) έχουν οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ελληνικό Σύνταγμα στο πολυεπίπεδο ευρωπαϊκό περιβάλλον
Οι εκτιμώμενες ημερομηνίες
«Τα μέτρα για περιορισμό της φοροδιαφυγής αποδίδουν», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Τα νέα διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
Η Ευρωπαία Εισαγγελέας, Λάουρα Κοβέσι, μιλώντας στους Δελφούς, υπερασπίστηκε το έργο της EPPO και έστρεψε το βάρος στο τι συνέβη στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ποιοι ΑΦΜ κάνουν σήμερα αίτηση στο gov
Τι ώρα μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
Όλα τα εισοδηματικά κριτήρια και τα ποσά ανά κατηγορία
«H Ελλάδα σήμερα έχει μακράν τη μεγαλύτερη αναλογία Ευρωπαίων εντεταλμένων εισαγγελέων» σημείωσε ο υπουργος Δικαιοσύνης
Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα
Η κυβέρνηση κινείται εντός ευρωπαϊκών κανόνων – Μοίρασμα πλεονασμάτων με μέτρο και προσοχή
Η πρέσβης των ΗΠΑ υπογράμμισε την εμβάθυνση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και εξήγγειλε νέες συμφωνίες σε ενέργεια, άμυνα και τεχνολογία
Τι δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Στόχος η εκπαίδευση γονέων για την προστασία των ανηλίκων από εθιστικές συμπεριφορές, τόνισε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Άνοδος παραβατικότητας στο 29,7%, πρωταγωνιστούν συνεργεία και μεταφορές το 2025
Προειδοποίηση για ενέργεια και πληθωρισμό - Αν συνεχιστεί η κρίση στα Στενά του Ορμούζ
Η κρίση των θεσμών στις σύγχρονες δημοκρατίες, στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε η τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός
«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε αυτό που έγινε στη χώρα το 2015», τόνισε ο υπουργός Μετανάστευσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.