- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συμεών Κεδίκογλου: Είμαι έτοιμος να παραιτηθώ και να προσχωρήσω στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
«Ο λόγος που πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν το κάλεσμα Τσίπρα», είπε ο βουλευτής
Οι νέες δηλώσεις του Συμεών Κεδίκογλου για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ
Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα προσχωρήσει στο κόμμα που ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε ο βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου.
«Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια μεταβατική περίοδος όπου εκτός από τα στελέχη και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έχει στραμμένο το βλέμμα στο τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας οπότε όλα αυτά φέρνουν μια κατάσταση που είναι πάρα πολύ ρευστό το σκηνικό και για αυτό λέω ότι από Σεπτέμβρη θα είναι μια τελείως διαφορετική εικόνα και δεν νομίζω ότι έχουμε ασφαλή συμπεράσματα αυτή τη στιγμή με τις δημοσκοπήσεις», είπε ο Συμεών Κεδίκογλου στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και πρόσθεσε: «Έχω πει ξεκάθαρα ότι ο λόγος που είχα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ με τη διεύρυνση τότε ήταν το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα. Εκτιμώ τον πρώην πρωθυπουργό και θεωρώ, ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί του, είναι μια χαρισματική προσωπικότητα που ο δημόσιος λόγος του, η δημόσια παρουσία του και η εμπειρία που απέκτησε αποτελεί την μόνη εναλλακτική πρόταση σε ένα χώρο που πρέπει να υπάρξει κι ένας πόλος απέναντι σε μια κυβέρνηση».
Σε ερώτηση για το αν θα παραιτηθεί από τη βουλευτική του ιδιότητα για να ενταχθεί στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, ο Συμεών Κεδίκογλου σημείωσε: «Είναι ένα άκομψο διάστημα για εμάς τους βουλευτές αλλά αυτά νομίζω ότι είναι μικρότερα σε σχέση με τη μεγάλη εικόνα και με αυτά που θα δείξει η ζωή. Επειδή ο ίδιος έδειξε το παράδειγμα και έχει πει ότι θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα, και δεν είναι σωστό να πατάς σε δύο διαφορετικές βάρκες, από τη μια βεβαίως όσο είμαστε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουμε, και το κάνουμε, να έχουμε το αντιπολιτευτικό μας έργο γιατί με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ εκλεγήκαμε βουλευτές αν όμως πάρουμε μια τέτοια απόφαση τότε θα πρέπει να ακολουθηθεί μια πορεία όπως την περιέγραψε ο πρώην πρωθυπουργός. Είναι λίγο πρόωρο από πλευράς θεσμικότητας που δεν έχει ανακοινωθεί αλλά θέλετε να αφήσουμε τα τυπικά και να μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας ναι, είμαι έτοιμος να το κάνω».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θέμα ημερών η ανακοίνωση του νέου κόμματος
Ολοκληρώνονται οι εργασίες του Συνεδρίου
Από την άμυνα και την ενέργεια έως την Τεχνητή Νοημοσύνη, η ΝΔ αναζητά προεκλογικό αφήγημα συσπείρωσης
«Και όμως επί της ουσίας είχε δίκιο», αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Εγώ ΣΥΡΙΖΑ ήμουν και ΣΥΡΙΖΑ θα είμαι», τόνισε ο βουλευτής Χανίων
«Ο πολιτισμός είναι αυτός που μπορεί να αναγεννήσει την περιφέρεια», τόνισε η υπουργός
Με 24 βουλευτές το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ
Αφορμή η ανάρτηση του Δημήτρη Χατζησωκράτη που ζητούσε την αναστολή λειτουργίας του κόμματος
Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης μίλησε για μια Ελλάδα που δε φοβάται την Τεχνητή Νοημοσύνη
«Το 41% δεν ήταν λευκή επιταγή», τόνισε ο υπουργός Άμυνας
Μήνυμα συσπείρωσης από όλα τα «γαλάζια» στελέχη
Η σύνεδρος της ΝΔ μίλησε για τη μητρότητα και το δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα
«Η ΝΔ παραμένει η παράταξη που εκφράζει τον πατριωτισμό της ευθύνης», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο υπουργός Εξωτερικών υπερασπίστηκε τη στρατηγική της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Για προσαρμογή της Ελλάδας στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση, έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομίας
«Περίπου 500.000 άνθρωποι στη χώρα μας δεν γνωρίζουν ότι έχουν υψηλή πίεση»
«Είμαι περήφανος που είμαι υπουργός μιας από τις καλύτερες κυβερνήσεις που είχε η Ελλάδα ποτέ» τόνισε ο υπουργός Υγείας
Δείτε αναλυτικοί ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποιο είναι το ύψος του voucher
Όσα είπε για τη φετινή συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.