Πολιτικη & Οικονομια

Βενιζέλος: Κουκουλοφόρος εξωτερικού ο Τσίπρας

«Μας δουλεύει εν ψυχρώ» σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
95666-192037.jpg

Αιχμηρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού περί «τρόικας εσωτερικού» αλλά και τον «ανασχηματισμό» της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε πως ο πρωθυπουργός, «μας δουλεύει εν ψυχρώ».

«Εμάς ο κ. Τσίπρας μας θεωρεί ότι είμαστε η τρόικα εσωτερικού. Αυτός που λειτουργούσε ως υπονομευτής του κύρους της κυβέρνησης, της κυβέρνησης της νόμιμης, της συνταγματικής σε όλη τη διαπραγμάτευση πως πρέπει να χαρακτηριστεί;», κατέληξε και σημείωσε πως ο κ. Τσίπρας, «πρέπει να χαρακτηριστεί κουκουλοφόρος εξωτερικού».

«Δεν έχει κάνει ποτέ κανείς καμία σοβαρή διαπραγμάτευση. Δεν γίνεται διαπραγμάτευση. Έχουμε σπαταλήσει τον χρόνο, συνεχώς αλλάζουμε τους διαπραγματευτές. Είναι δυνατόν να έχουμε συνεχώς εναλλαγή Θεοχαράκη-Χουλιαράκη στο Euro Working Group όπου γίνεται η καθοριστική συζήτηση;», διερωτήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Δεν υπάρχει ενότητα λόγου, δεν υπάρχει ενιαία ομάδα, δεν υπάρχει διαφάνεια» πρόσθεσε.

«Άλλη διαπραγμάτευση κάνει ο κ. Παππάς στο γκρουπ της Φρανκφούρτης, άλλη ο κ. Χουλιαράκης στο Brussels Group, άλλη ο κ. Θεοχαράκης στο Euro Working Group, άλλη ο κ. Δραγασάκης ως αντιπρόεδρος, άλλη ο κ. Βαρουφάκης ως υπουργός, άλλη ο κ. Τσακαλώτος ως αναπληρωτής υπουργός. Κοροϊδευόμαστε και τρώμε τον χρόνο», υπογράμμισε.

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ