- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πόλεμος Πολάκη - Καρανίκα: «Τι χαζά λες, ρε Παύλο; Δεν ντρέπεσαι;»
Σφοδρή σύγκρουση με βαριές εκφράσεις και αιχμές για βία, γλείψιμο και κάνναβη
Σκληρή διαδικτυακή κόντρα Πολάκη και Καρανίκα με βαριές εκφράσεις, αιχμές και πολιτικά υπονοούμενα
Σφοδρή διαδικτυακή σύγκρουση ξέσπασε τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον Νίκο Καρανίκα και τον Παύλο Πολάκη, με αφορμή ανάρτηση του πρώτου για τη βία και τις επιθέσεις σε πολιτικούς.
Ο Νίκος Καρανίκας υπερασπίστηκε δημόσια τον Άδωνι Γεωργιάδη, υποστηρίζοντας πως τη βία την ασκούν «συνδικαλιστές τραμπούκοι που δεν έχουν επιχειρήματα». Η τοποθέτησή του αυτή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Παύλου Πολάκη.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε κάτω από την ανάρτηση Καρανίκα, αποκαλώντας τον «παρακμιακό ωφελιμιστικό μειράκιο», ενώ τον κατηγόρησε ότι «γλείφει» τον Άδωνι Γεωργιάδη επειδή καταδίκασε τη βία και επιτέθηκε σε αυτό που χαρακτήρισε ως «αριστερούς τραμπούκους». Παράλληλα, άφησε υπαινιγμούς σχετικά με την επαγγελματική δραστηριότητα του Καρανίκα στον χώρο της φαρμακευτικής κάνναβης.
«Συκοφαντικά όσα λες - Δεν σου κάνω μήνυση γιατί είμαι αριστερός»
Η απάντηση του Νίκου Καρανίκα ήταν άμεση και σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους. Όπως ανέφερε, οι ισχυρισμοί του Παύλου Πολάκη είναι συκοφαντικοί, ωστόσο δεν προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον του «γιατί είναι αριστερός».
Στην ανάρτησή του αντέκρουσε τις αιτιάσεις που διατυπώθηκαν σε βάρος του και χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «για λύπηση». Υποστήριξε μάλιστα ότι ο Παύλος Πολάκης, προκειμένου να μη χάσει τη βουλευτική του ιδιότητα, «στέκεται γονυπετής» απέναντι στον Σωκράτη Φάμελλο και την Όλγα Γεροβασίλη, παρότι – όπως σημειώνει – διαφωνεί μαζί τους σε πολλά.
Κλείνοντας, ο Νίκος Καρανίκας τον αποκάλεσε «πραξικοπηματία και ξεφτιλισμένο», καλώντας τον να ντραπεί για όσα γράφει, σε μια αντιπαράθεση που ανέβασε περαιτέρω το πολιτικό θερμόμετρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γρίφος της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Τι είναι καλοκαίρι για τα παιδιά και λύση για τους γονείς;»
Παρέμβαση στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία
«Η ενίσχυση του Λ.Σ. και η ασφάλεια του πολίτη είναι στον πυρήνα της πολιτικής μας»
Οι προθεσμίες εκπνέουν σύντομα και η διαδικασία επιλογής είναι αυστηρή
Επίθεση προς Φάμελλο τον οποίον κατηγόρησε για «μικρότητα και αναξιοπρέπεια»
Tι υποστήριξε γιατρός των ΤΕΠ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταδίκασε τις πρόσφατες επιθέσεις κατά αμάχων στο Κίεβο
Παραδόθηκε το σκάφος «Σύρνα» του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής
Την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει και η Κεντρική Επιτροπή
Έργα-μαμούθ 1 δισ. ευρώ στην Ανατολική Αττική
Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού
Ποια ανοίγουν και ποια θα παραμείνουν κλειστά
Τι θα γίνει με τα εισοδηματικά κριτήρια
Το νέο πρόγραμμα απευθύνεται σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Βουλής
Ο υπουργός Ανάπτυξης στο εργοστάσιο του Ομίλου Cenergy Holdings στο Σουσάκι Κορινθίας
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου οδικού άξονα Ροβιές - Ήλια στην Εύβοια
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε πως δεν θα συμμετέχει στη συνεδρίαση της ΚΟ
Πόσοι είναι οι ανεξάρτητοι βουλευτές
Το «αντίο» του πρωθυπουργού στην ηθοποιό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.