- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λαφαζάνης: Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πανικό λόγω Τσίπρα, τους έκανε τον επικήδειο στο Παλλάς
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας για πανικό, διάλυση και έλλειψη αξιοπιστίας.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας το πρωί της Δευτέρας τις εξελίξεις μετά την εκδήλωση του Αλέξη Τσίπρα στο Παλλάς, υποστήριξε ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πανικό γιατί διαλύονται» και χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την πίεση που οδήγησε σε παραίτηση τον διευθυντή της Αυγής.
Ερωτηθείς εάν ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να αποτελέσει ενοποιητικό παράγοντα για την αριστερά, ο κ. Λαφαζάνης απάντησε κατηγορηματικά πως «ο Τσίπρας θα διαλύσει περαιτέρω τον χώρο».
Αναφέρθηκε στους συνεχείς εσωκομματικούς καβγάδες τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη Νέα Αριστερά, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για αντιπαραθέσεις με το ΠΑΣΟΚ.
«Είναι αδύνατο να ενώσει την κεντροαριστερά, διότι δεν έχει καμία αξιοπιστία» τόνισε, προσθέτοντας ότι αν μπορούσε να διαμορφώσει πραγματική δυναμική, «θα προβληματίζονταν όλοι», όμως –όπως είπε– κάτι τέτοιο δεν το βλέπει.
Αναφερόμενος στη σκηνή με τους προέδρους ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς στον εξώστη του Παλλάς, σχολίασε ότι η εκδήλωση του Τσίπρα «ήταν ο επικήδειος του ΣΥΡΙΖΑ» και πως ο πρώην πρωθυπουργός «δεν είπε ούτε μια λέξη για το κόμμα».
Για τις αναφορές του Τσίπρα στο βιβλίο του σχετικά με τον ίδιο, ο κ. Λαφαζάνης απάντησε πως «ό,τι και αρνητικό να πει είναι τιμητικό».
Κατηγόρησε μάλιστα τον Τσίπρα ότι εξαπάτησε τους πολίτες με τις προεκλογικές δεσμεύσεις και την «κωλοτούμπα» του δημοψηφίσματος, ενώ σχολίασε σκωπτικά πως «μόνο που θα σταθώ δίπλα στον Τσίπρα θα πάθει συγκοπή γιατί ξέρει ότι είναι ένοχος και ότι εγώ είμαι ο αληθινός ΣΥΡΙΖΑ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάθε διοργάνωση μεταφράζεται σε πολλαπλασιαστικό όφελος για την αγορά
Οι βασικοί άξονες της Έκθεσης και οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
«Το επιτελικό κράτος αφορά την εκτελεστική εξουσία»
Σημαντικό βήμα για την απλοποίηση τριών νομοθετικών πράξεων
Οι Βέλγοι στρέφονται σε κοντινούς προορισμούς, με την Ελλάδα στη πεντάδα
Το ρίσκο για την Ελλάδα είναι απείρως μεγαλύτερο από ότι για την Τουρκία
Ο υπουργός Υγείας ενημερώθηκε για το παρασκήνιο της παιδιάτρου που «λύγισε» στα social media
«Από αναβολή σε αναβολή» - Η υπόθεση εκκρεμεί από το 2021
Δικαστικές εξελίξεις, αντιδράσεις και επιπτώσεις στο πολιτικό σκηνικό ενόψει εκλογικού κύκλου
Μια προσέγγιση στις πολλαπλές ερμηνείες του δυτικού πολιτισμού και στις αντιφάσεις που τον συνοδεύουν
Πολιτική αντιπαράθεση και σκάνδαλα στο εσωτερικό, την ώρα που η χώρα ενισχύει τη γεωπολιτική και οικονομική της θέση στο εξωτερικό
Ποια ποσά κερδίζουν οι τυχεροί;
«Μείωση των ωρών, χωρίς μείωση μισθού - Προτεραιότητα η νέα γενιά» - Η ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Ιστορική παρέμβαση για την προστασία των θυμάτων και των επιζώντων
«Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην οικονομική συνεργασία των δύο χωρών», τόνισε ο πρωθυπουργός
Ντάισελμπλουμ: «Με κάνει περήφανο ότι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών προεδρεύει του Eurogroup»
Μπορεί να μην το κάνουν ευθέως αλλά στην πραγματικότητα αυτό ακριβώς λένε
Νέες κατηγορίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για μηχανισμούς ελέγχου και παραπληροφόρησης από το Μαξίμου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.