- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Συρεγγέλα για τους ισχυρισμούς Κωνσταντοπούλου: Ας συναντηθεί επιτέλους με την αλήθεια
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
Συρεγγέλα για τους ισχυρισμούς Κωνσταντοπούλου: Ας συναντηθεί επιτέλους με την αλήθεια
Η Μαρία Συρεγγέλα απάντησε με ιδιαίτερη ένταση στους ισχυρισμούς της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι η Καλλιόπη Σεμερτζίδου υπήρξε ποτέ στέλεχος ή υπάλληλος του γραφείου της. Με επίσημη δήλωσή της, η βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας ότι «ψεύδεται για ακόμη μία φορά» και την κάλεσε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.
Κατά την εξέταση του Χρήστου Μαγειρία, η κα Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε την προεδρεύουσα Μ. Συρεγγέλα ότι σχετίζεται με την σύντροφο του μάρτυρα, την παραγωγό Π. Σεμερτζίδου, με τη βουλευτή της ΝΔ να ζητά από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να ανακαλέσει: Να ζητήσει συγγνώμη. Με θέματα που αφορούν την αξιοπιστία και την ακεραιότητα μου δεν θα επιτρέψω να παίζει κανείς και καμία. Διαφορετικά, επιφυλάσσομαι για τα δικαιώματά μου, είπε η κα Συρεγγέλα.
«Καλό είναι κάποια στιγμή η κα Κωνσταντοπούλου να συναντηθεί με την αλήθεια», αναφέρει η Μαρία Συρεγγέλα, σημειώνοντας ότι επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της εάν δεν υπάρξει συγγνώμη.
Στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «επίθεση στο πρόσωπό της ως προεδρεύουσας της εξεταστικής» και υπογραμμίζει ότι ο ισχυρισμός της Κωνσταντοπούλου περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
«Είτε ως Υφυπουργός είτε ως βουλευτής είτε ως Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, συναντώ κόσμο και στο δρόμο και στο γραφείο μου και δεν εμφανίζομαι με ολογράμματα και AI στους ψηφοφόρους», σημειώνει με σαφείς αιχμές προς την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.
Η Συρεγγέλα αναφέρει ότι ζήτησε από την Κωνσταντοπούλου να ανακαλέσει, υποστηρίζοντας πως εκείνη «έφτιαξε μια ιστορία και την αποκάλεσε διαπλεκόμενη». Και καταλήγει: «Με θέματα που αφορούν την αξιοπιστία και την ακεραιότητά μου δεν θα επιτρέψω να παίζει κανείς. Διαφορετικά, επιφυλάσσομαι για τα δικαιώματά μου».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Την επόμενη φορά να συγκρίνετε τι χώρα παραδώσατε το 2019 και πώς είναι η Ελλάδα σήμερα»
Η τετράδα ζυμαρικών κοστίζει περισσότερο από τέσσερα χωριστά πακέτα
Aναρχικοί εναντίον ακροαριστερών με φόντο την ανομία
Πώς το δημογραφικό αλλάζει την εικόνα
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «καλλιτεχνική ευγονική» και ζητά να ανασκευαστεί η τοποθέτηση
Η ανάρτηση για νέο αντικαρκινικό φάρμακο
Αιχμές για τον Ποινικό Κώδικα
«Ουδέποτε μου είχε αναφερθεί αυτό το κατάπτυστο άρθρο που άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Στάση στο Κοπανάκι Μεσσηνίας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την 86χρονη Παναγιώτα Θωμοπούλου
Η απόφαση της Περιφέρειας προβλέπει χρηματοδότηση για ποικίλες παρεμβάσεις
Ο αγοραστής σχεδιάζει την ανάπτυξη πολυτελούς θερέτρου
Ο Μάγκνους Μπρούνερ αξιολόγησε θετικά την εφαρμογή του νέου Συμφώνου - Πρόοδος σε ελέγχους και επιστροφές
Η υφυπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι οι ευρωπαϊκές προβολές δεν συνιστούν αποφάσεις
«Η διαφορά μας είναι ότι και το τελευταίο ευρώ πήγαινε σε δημόσια ταμεία για να βγει η χώρα από την κρίση» αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ
Μας ενδιαφέρουν αυτοί που δεν πληρώνουν ή αυτοί που στερούνται για να είναι συνεπείς;
Με τους θύτες ή με τα θύματα;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ
Επένδυση άνω των 130 εκατ. ευρώ σε θερμοκήπια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.