- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χρ. Γιαννούλης για βιβλίο Τσίπρα: Και να μην με καλέσουν στην παρουσίαση, θα πάω
Όσα είπε κατά την παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή
Χρήστος Γιαννούλης: Τι είπε για το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αντώνη Σαμαρά και τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ερωτηθείς σχετικά με την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 3 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης τόνισε μεταξύ άλλων πως και να μην του γίνει πρόσκληση, αυτός θα δώσει το παρών.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην εκπομπή του Mega γύρω από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τόνισε πως «Οι παρεμβάσεις Σαμαρά, οι πρωτοβουλίες Τσίπρα και κυρίως η εγκληματική αδιαφορία Μητσοτάκη θα αναδιατάξουν το πολιτικό σκηνικό εντός των επόμενων εβδομάδων και μηνών».
«Άρα τον περιμένετε τον κύριο Τσίπρα εσείς;» τον ρώτησε η Ανθή Βούλγαρη, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: Όλα τα περιμένουμε», ενώ αμέσως μετά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος τον ρώτησε για το εάν έχει λάβει πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου. «Δεν ξέρω εάν έχουν βγει οι προσκλήσεις, δεν είμαι εγώ οργανωτής. Έχω πάει και στου Στυλιανίδη. Και να μην με καλέσουν, θα πάω. Δεν είναι προσωπικό».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.