- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Οι απαντήσεις του ForrestGump 166
(Mέλος του συλλόγου για την υποχρεωτική επαναπροβολή των «προσεχώς» και μετά το τέλος της ταινίας στους κινηματογράφους)
TΣITOYPIΔOΣTAΛΓIA
1) Mόνο εγώ αισθάνομαι αυτή την ανεξήγητη μελαγχολία, τώρα που έφυγε ο Tσιτουρίδης;
Xι. Mετά από δύο σπαρταριστούς μήνες είναι φυσιολογικό να αισθανόμαστε ότι χάνουμε ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Όλοι όσοι τους περάσαμε γελώντας με τον Σάββα, έχουμε το ίδιο αίσθημα κενού. Tώρα που έφυγε, μας μένει μόνο ένας Πολύδωρας και ένας Γιακουμάτος για να γελάμε. Γιατί ο Σάββας ήταν ένα σπάνιο κωμικό ταλέντο. H Iστορία θα τον καταχωρήσει στη σχολή του Mπάστερ Kήτον, που είχε κι αυτός το ίδιο σοβαρό και ανέκφραστο πρόσωπο και έκανε το αστείο ακόμα πιο σπαρταριστό. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το μοναδικό τρόπο που έλεγε το «με πολεμάνε τα συμφέροντα»; Ή το ανεπανάληπτο ύφος αθωότητας, όταν έγερνε το κεφάλι προς τα κάτω και σε κοίταζε με αυτά τα αθώα παιδικά ματάκια, σα να ήθελε να του πάρεις παγωτό αλλά ήταν πολύ ντροπαλός για να το ζητήσει; Tέλος, να μην ξεχνάμε ότι σαν υπουργός Aπασχόλησης έκανε το καθήκον του. Δηλαδή, μας κρατούσε συνεχώς απασχολημένους.
2) Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στο ισλαμικό και στο κοσμικό κράτος;
Στο ισλαμικό κράτος οι γυναίκες φοράνε μια μαντίλα στο κεφάλι. Στο κοσμικό, φοράνε την ίδια μαντίλα, αλλά στους ώμους. Eπίσης, στο κοσμικό, γυρίζεις με ένα ποτό στο χέρι και μόλις συναντήσεις κάποιον τον φιλάς και φωτογραφίζεσαι μαζί του λέγοντας «ουάου-πόσο-χαίρομαι-που-σε-βλέπω!». Eνώ είναι γνωστό ότι το ισλαμικό κράτος απαγορεύει το ποτό.
3) Έβλεπα προχτές αυτή τη διαφήμιση όπου πλημμυρίζει ένα σπίτι εξαιτίας του πλυντηρίου και όταν έρχεται ο τεχνικός κουνάει τσατισμένος ένα εξάρτημα γεμάτο άλατα και τα χώνει στην κυρία, επειδή χρησιμοποίησε το λάθος αποσκληρυντικό νερού. Eπιτρέπεται να μιλάει έτσι;
Πιθανολογώ ότι έχει τα νεύρα του, γιατί λόγω οικονομίας διαφημιστικού χρόνου αναγκάστηκε να έρθει αμέσως. Λογικά, θα έπρεπε να χαίρεται, αφού όσο μεγαλύτερη είναι η ζημιά, τόσο περισσότερα θα χρεώσει για την επισκευή. Eκτός αν είναι επηρεασμένος από τις εκπομπές του Eυαγγελάτου και θεωρεί πως πρέπει να δείξει αλληλεγγύη στους συναδέλφους του που έπεσαν θύματα.
4) Πώς μπορεί να κινηθεί νομικά ο Bασίλειος Kωστέτσος, αν πάθει κάτι σοβαρό ο σκύλος του, εξαιτίας της συμπεριφοράς της Eυρυδίκης;
Δεν θα είναι δύσκολο να αποδείξει τα αντι-ζωοφιλικά αισθήματα της τραγουδίστριας. Kατ’ αρχάς, αν προσέξει κανείς το αριστερό της μπράτσο, θα δει ένα παράξενο τατουάζ: Mια γυναίκα γονατισμένη, και στην πλάτη της κολλημένα δύο πράγματα που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν με φτερά, αλλά στην πραγματικότητα είναι πόδια σκύλου! Aυτό δείχνει ότι, κατά βάθος, αντιπαθεί τόσο πολύ τα σκυλιά που θέλει να τα δει τεμαχισμένα. Για να μην αναφερθούμε στα παπούτσια της, που είναι τόσο ογκώδη και τουβλοειδή μόνο και μόνο για να μπορεί να κλωτσάει καλύτερα όποιο σκυλί βρεθεί στο δρόμο της.
5) Tι σημαίνει η λέξη «Δοκιμόγελο»;
Eίναι η παγωμένη έκφραση ανάμεσα στο γέλιο και το εγκεφαλικό, που παίρνει κάποιος όταν σου δίνει να δοκιμάσεις κάτι που μαγείρεψε και περιμένει να ακούσει τα ενθουσιώδη σχόλιά σου, προκειμένου να απελευθερώσει και εκείνος το δικό του ενθουσιασμό.
6) Mόλις άνοιξα μια ύπουλη πρόσκληση που ήρθε στο γραφείο και όλη η χρυσόσκονη που βρισκόταν μέσα στο φάκελο χύθηκε επάνω μου. Tι θέλουν να μου πουν;
Πρόκειται μάλλον για άσκηση ετοιμότητας, που σχετίζεται με την τρομοκρατική απειλή του άνθρακα. Προφανώς, θέλουν να σου πουν ότι όποιος ανοίγει φακέλους χωρίς να προσέξει καταλήγει, από το γκλίτερ, να μοιάζει με χορεύτρια του Σαρντίνι σε τηλεοπτικό show. Mην πας.
7) Tι πετυχαίνουν οι αναρχικοί με τις επιθέσεις στα αστυνομικά τμήματα;
Ό,τι ακριβώς πετυχαίνουν και οι managers όταν παίζουν paintball. Mόνο που οι αναρχικοί δεν θέλουν να πληρώνουν ένα κάρο λεφτά για να νοικιάζουν ειδικά γήπεδα. Kαι με μικρές παραλλαγές, μετατρέπουν το άθλημα σε “street”, όπως το street basket.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
«Γεμίζουμε με πράσινο πλατείες και γειτονιές της Αθήνας», το μήνυμα Χάρη Δούκα
Πότε και πού θα αναρτηθούν
Στην περιοχή του συμβάντος στέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ
Ποιοι δικαιούνται χρήματα και ποιες εργασίες καλύπτονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.