Πολιτικη & Οικονομια

Μετά τη συνάντηση με Δένδια, ο Δούκας εύχεται «καλή τύχη» στην κυβέρνηση για τη φροντίδα του Άγνωστου Στρατιώτη

H ανάρτηση στο Facebook

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάρης Δούκας
© ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ / EUROKINISSI

Μετά τη συνάντηση με Δένδια, ο Δούκας εύχεται «καλή τύχη» στην κυβέρνηση για τη φροντίδα του Άγνωστου Στρατιώτη

Με σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση συνόδευσε τη συνάντησή του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Δούκας υπενθύμισε ότι, μετά την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας, η φροντίδα του Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη και του περιβάλλοντος χώρου περνά αποκλειστικά στην αρμοδιότητα της κυβέρνησης, προσθέτοντας με νόημα: «Καλή τους τύχη».

Ο δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συναντήθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια. Κατά τη συνάντηση, επανέλαβα τις γνωστές μου θέσεις σχετικά με το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή και με βάση την τροπολογία που ψηφίστηκε, από σήμερα η ευθύνη της φροντίδας του Μνημείου και του περιβάλλοντος χώρου ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση. Καλή τους τύχη».

Συναντήθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια. Κατά τη συνάντηση, επανέλαβα τις γνωστές μου θέσεις...

Posted by Χάρης Δούκας on Thursday, October 23, 2025

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY