Πολιτικη & Οικονομια

Reuters: Έκθεση ιδεών η λίστα της Αθήνας

Τι ανέφερε Ευρωπαίος αξιωματούχος στο πρακτορείο

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
92580-186373.jpg

«Η Ελλάδα δεν υπέβαλλε μια λίστα μεταρρυθμίσεων την Παρασκευή. Παρουσίασαν απλά μερικές ιδέες το Σαββατοκύριακο. Οι συζητήσεις από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή στόχευαν να βοηθήσουν την Ελλάδα να προετοιμάσει μια λίστα για τη Δευτέρα», ανέφερε Ευρωπαίος αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, ωστόσο, στην τωρινή τους μορφή οι ελληνικές ιδέες δεν είναι αρκετά συγκεκριμένες ώστε να εγκριθούν από τους δανειστές.

«Όπως είναι αυτή τη στιγμή, έχουν έλλειψη λεπτομέρειας και θα απαιτηθεί πολλή περισσότερη τεχνική δουλειά ώστε να μετασχηματιστούν σε κάτι επαρκώς κατανοητό και αξιόπιστο το οποίο να μπορεί πάει σε επίπεδο Eurogroup», σημείωσε ένας άλλος αξιωματούχος της Ευρωζώνης.

Ερωτηθείς, ωστόσο, πόσος χρόνος θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθεί η λίστα, ο ίδιος αξιωματούχος εκτίμησε: «Θα έλεγα αρκετές περισσότερες μέρες. Δεν θα ήταν προς το συμφέρον της Ελλάδας να υποβάλλει κάτι το οποίο δεν θα μπορεί να φέρει αποτέλεσμα. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε χρόνο ώστε να το προετοιμάσουμε κατάλληλα».

photo: EPA/SIMELA PANTZARTZI

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Άδωνις Γεωργιάδης
Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στον Σαμαρά για το «ακαθόριστο φύλο»: Λάθος της ανοδόχου του ΕΟΠΥΥ

«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY