- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης κατά Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Εκπροσωπείτε μόνο τους πελάτες σας – Πολιτική καπηλεία με τα Τέμπη»
Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση
Γεωργιάδης κατά Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Εκπροσωπείτε μόνο τους πελάτες σας – Πολιτική καπηλεία με τα Τέμπη»
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τη στάση της στην υπόθεση των Τεμπών και το αίτημά της να ξανανοίξει η ανακριτική διαδικασία.
Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε την κ. Κωνσταντοπούλου ότι αξιοποιεί το βουλευτικό της αξίωμα για να εκπροσωπεί πελάτες του δικηγορικού γραφείου της, αλλά και τους ψηφοφόρους-πελάτες της, εξυπηρετώντας —όπως είπε— οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα. «Μόνο την πελατεία σας εκπροσωπείτε, καμία ευαισθησία», τόνισε, υποστηρίζοντας ότι στόχος της είναι να καθυστερήσει η δίκη ώστε να φτάσουν οι εκλογές με την υπόθεση ανοιχτή.
«Αν πάμε με ανοιχτά τα Τέμπη στην κάλπη θα πάρετε 15%. Αν έχει ξεκινήσει η δίκη και έχει φανεί η αλήθεια, θα μείνετε εκτός Βουλής», σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «δεν πρόκειται περί ευαισθησίας, αλλά περί συμφέροντος ποικιλώνυμου και ποικιλότροπου».
Ο υπουργός Υγείας επανήλθε στο ζήτημα, κατηγορώντας την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας ότι «καπηλεύεται τον πόνο των οικογενειών» και «χρησιμοποιεί τους νεκρούς για πολιτική χειραγώγηση». Επικαλέστηκε μάλιστα την περίπτωση της μητέρας του νεκρού μηχανοδηγού Σταυρούλας Καρύδη, η οποία, όπως είπε, «δέχθηκε μπούλινγκ και είδε τη μνήμη του παιδιού της να σπιλώνεται».
Αναφερόμενος στην πρόσφατη τοποθέτηση της προέδρου του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Ρούτσι, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «αήθη επίθεση» από την κ. Κωνσταντοπούλου στη Δικαιοσύνη, ενώ προειδοποίησε τους πολίτες να μην «πέφτουν θύματα ανθρώπων που έχουν ιδιοτελές συμφέρον και παίζουν με τον πόνο των θυμάτων».
Η αντιπαράθεση οξύνθηκε όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας διέκοψε από το έδρανό της φωνάζοντας «Ντροπή σας», με τον Άδωνι Γεωργιάδη να ανταπαντά: «Ντροπή σε σας γι’ αυτό που είστε».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απαντά στις καταγγελίες εργαζομένων για αυξημένη πίεση στα πληρώματα
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.