Πολιτικη & Οικονομια

Οι ΟΥΚάδες άνοιξαν μέτωπο ΠΑΣΟΚ - ΑΝΕΛ

Η Χαρ. Τρικούπη κατηγορεί τον Καμμένο για «μεγαλειώδη ψέματα»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
92364-185967.JPG

Το ΠΑΣΟΚ δίνει συνέχεια στον πόλεμο δηλώσεων που έχει ξεσπάσει με τους ΑΝΕΛ με αφορμή τις εθνικιστικές κορώνες του σώματος των ΟΥΚ στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί εκ νέου τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάκο Καμμένο, για «μεγαλειώδη ψεματα». «Ο κ. Καμμένος μετά την κατακραυγή για τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚάδων στην παρέλαση αντί να αναλάβει τις ευθύνες του -γιατί αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός- κατέφυγε για μια ακόμη φορά σε μεγαλειώδη ψέματα δηλώνοντας ότι το βίντεο είναι από τη περσινή χρονιά, πράγμα που διέψευσε αμέσως η Eurokinissi», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί ταυτόχρονα τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως το ψέμα, η παραπλάνηση και η πολιτική εξαπάτηση «είναι η συγκολλητική ύλη που ενώνει» τα δύο κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού. «Μόνο», καταλήγει, «που πλέον όλοι τους πήραν είδηση».

Η κόντρα ξέσπασε χθες Πέμπτη, όταν το ΠΑΣΟΚ ζήτησε απόδοση ευθυνών για τα «συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων που φώναζαν τα ΟΥΚ στην παρέλαση στο Σύνταγμα». Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απάντησαν δια της εκπροσώπου τους Μαρίνας Χρυσοβελώνη η οποία σχολίασε πως «στο ΠΑΣΟΚ μάλλον είδαν το βίντεο της παρέλασης με τα συνθήματα των ΟΥΚ όταν υπουργός Άμυνας ήταν ο κ. Βενιζέλος και παρασύρθηκαν βλέποντας το παλιό βίντεο…».«Γιατί, λοιπόν, τώρα ο υπερβάλλων ζήλος του κ. Βενιζέλου; Προφανώς, επειδή ενοχλείται από τις επιτυχείς πρωτοβουλίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, τις οποίες ο ίδιος στάθηκε ανίκανος να αναλάβει», συμπλήρωσε η κ. Χρυσοβελώνη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Άδωνις Γεωργιάδης
Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στον Σαμαρά για το «ακαθόριστο φύλο»: Λάθος της ανοδόχου του ΕΟΠΥΥ

«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY