Πιερρακάκης: Το αφορολόγητο των πολύτεκνων οικογενειών θα ξεπερνά τις 27.000 ευρώ
Η ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Πιερρακάκης: «Μειώνουμε τους φορολογικούς συντελεστές, προσφέροντας ουσιαστική ανάσα στη μεσαία τάξη και προοπτική στις νέες γενιές»
Σε ανάρτηση για τη μείωση των φορολογικών βαρών σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες προχώρησε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης.
«Το αφορολόγητο κάθε πολύτεκνης οικογένειας θα ξεπερνά τις 27.000 ευρώ - και θα αυξάνεται περαιτέρω για κάθε επιπλέον τέκνο», έγραψε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.
«Μειώνουμε τους φορολογικούς συντελεστές, προσφέροντας ουσιαστική ανάσα στη μεσαία τάξη και προοπτική στις νέες γενιές», καταλήγει η ανάρτησή του.
Στη συνέχεια της ανάρτησής του, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών παρέθεσε αναλυτικά ορισμένες παρεμβάσεις του υπουργείου για την ελάφρυνση των οικογενειών με παιδιά, όπως χαρακτηριστικά τον μηδενισμό των συντελεστών από 0 ως 20.000 ευρώ για φορολογούμενους με 4 ως περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα, αλλά και λεπτομέρειες σχετικά με τους συντελεστές για φορολογούμενους άνω των 30 ετών.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mε αφορμή τη φύλαξη των υποδομών και του σιδηροδρομικού δικτύου του ΟΣΕ
«Αυτή ήταν μια ξεχωριστή συνάντηση Eurogroup για εμένα»
Ως εναλλακτικό πρότυπο, επικαλέστηκε το ευρωπαϊκό μοντέλο λιμενικής οργάνωσης
Συζήτησή με τον Ηλία Κανέλλη στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου δημόσιων εκδηλώσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Από πού παίρνει ψήφους η Καρυστιανού, χαμηλές πτήσεις για Τσίπρα και Σαμαρά
Ακρίβεια, μειωμένη αγοραστική δύναμη και χαμηλή εμπιστοσύνη σε αγορά, υγεία, ασφάλιση και τράπεζες
Η εκκίνηση μίας αχρείαστης κουβέντας από το πουθενά, ναι, είναι πολιτικό πρόσημο
Στη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο
Μήνυμα της πρέσβειρας των ΗΠΑ υπέρ διαλόγου Αθήνας–Άγκυρας και ενεργειακής συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά στις δηλώσεις Καρυστιανού και υπερασπίζεται το δικαίωμα αυτοδιάθεσης
«Αυτή η συνάντηση έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις
Έργα στη νησιωτική και την ηπειρωτική χώρα
Μετατρέποντας τη μεγαλύτερη δύναμη του πλανήτη σε μια αναξιόπιστη χώρα
Οι απαντήσεις που πρέπει να δώσει ο πρωθυπουργός στους αγρότες σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Στο επίκεντρο θέματα που αφορούν τη διεύρυνση της ευρωζώνης
Το μήνυμα του πρωθυπουργού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.