Πολιτικη & Οικονομια

Η Zωή Κωνσταντοπούλου «βλέπει» συγκάλυψη στο ατύχημα με τον προαστιακό στην Πάτρα

Tι υποστήριξε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλεύση Ελευθερίας:
© Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Η Zωή Κωνσταντοπούλου «βλέπει» συγκάλυψη στο ατύχημα με τον προαστιακό στην Πάτρα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή το ατύχημα με τον προαστιακό και το αυτοκίνητο που παραβίασε τις μπάρες στην Πάτρα, κατηγόρησε από το βήμα της Βουλής τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Συγκεκριμένα η Ζωή Κωνσταντοπούλου  μιλώντας στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση της ασφάλειας των σιδηροδρόμων, έκανε λόγο για συγκάλυψη του ατυχήματος στην Πάτρα από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών.

Αναλυτικά όσα είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Συζητάμε για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου, τη φοβερή μεταρρύθμιση που λέει ο κύριος Κυρανάκης που φέρνει και είστε απόντες και υπάρχει σήμερα νέο ατύχημα τρένου προαστιακού στην Πάτρα με ΙΧ.

Κύριε Κυρανάκη πριν πόσο καιρό φέρατε τον νέο κώδικα οδικής κυκλοφορίας; Έκλεισε μήνας; Ούτε μας ακούσατε ούτε θέλατε να ακούσετε τις θέσεις της Πλεύσης Ελευθερίας και την αντίρρησή μας στις ισόπεδες διαβάσεις και σε όλη αυτή την εγκατάλειψη. Δεν είναι το 4ο το νομοσχέδιο που φέρνουν, δεν έχετε μετρήσει τις διατάξεις και τις τροπολογίες.

Αφού είστε ενήμερος κ. Σταϊκούρα γι΄αυτό που έγινε στην Πάτρα γιατί δεν είπατε λέξη; Και εσείς κ. Κυρανάκης αφού είστε ενήμερος γιατί δεν είπατε κάτι γι΄αυτό; Πόση ποια συγκάλυψη, πόση παρασιώπηση; Την ημέρα που συζητιέται το νομοσχέδιο για τον σιδηρόδρομο τρακάρει τρένο με αυτοκίνητο».

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές στο ύψος της οδού Ανθείας, όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με διερχόμενο συρμό του Προαστιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό μέσο thebest.gr, δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνέδραμαν για τον απεγκλωβισμό του οδηγού. 

Ο οδηγός του ΙΧ, ηλικίας περίπου 55 ετών, είχε εγκλωβίστεί στη θέση του όμως έχει κανονικά τις αισθήσεις του. Στο ίδιο σημείο τον περασμένο Απρίλιο, μια γυναίκα πέρασε την διάβαση με το αυτοκίνητό της αφού είχαν κατέβει οι μπάρες, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τον Προαστιακό. Η γυναίκα είχε τραυματιστεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY