- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Aπειλές ανάμεσα σε Μαρκόπουλο και Κασσελάκη με αφορμή...λάθος σε υπότιτλο ενός σάιτ
«Μίζες αντί για «μπίζνες»
Αντιπαράθεση Δ. Μαρκόπουλου με Στ. Κασσελάκη για ένα λάθος σε απομαγνητοφώνηση συνέντευξης
Αντιπαράθεση, με αφορμή ένα λάθος σε υπότιτλο δημοσιογραφικού site, προκλήθηκε μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ στην Β’ Πειραιά Δημήτρη Μαρκόπουλου και του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανου Κασσελάκη, με τους δυο πολιτικούς να απειλούν ο ένας τον άλλον με αγωγές.
Το επίμαχο λάθος έγινε στην απομαγνητοφώνηση όσων είπε σε εκπομπή της ΕΡΤ ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος ανέφερε κάποια στιγμή την λέξη «μπίζνες» μιλώντας για τον Στ. Κασσελάκη. Ωστόσο, στην ανάρτηση δημοσιογραφικού site, η λέξη «μπίζνες» από λάθος σύμφωνα με τον κ. Μαρκόπουλο, αντικαταστάθηκε με τη λέξη «μίζες».
Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Κασσελάκη που σε ανάρτησή του στο «Χ» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Γκρίζες ζώνες έχει δημιουργήσει μόνο η παράταξη του Μαρκόπουλου, η ΝΔ. Στα νησιά του Αιγαίου με τα θαλάσσια πάρκα, έξω από την Κάσο με το καλώδιο, νότια της Κρήτης, ως και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μονής της Αγίας Αικατερίνης στο όρος Σινά. Μίλησε όμως και για μίζες. Για να τελειώνουμε. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Είμαι ο μόνος πολιτικός που δεν έχω πάρει ούτε 1 ευρώ από το Δημόσιο. Που δεν έχω πάρει ούτε 1 ευρώ από το κόμμα μου. Το αντίθετο. Έχω κάνει στο κόμμα μου τη μέγιστη δωρεά που ορίζει ο νόμος. Κάτι που ΔΕΝ έχει κάνει ποτέ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μίζες να ψάξει να βρει στην παράταξή του. Στη ΝΔ που μας οδήγησε στη χρεοκοπία. Στο κόμμα που κυβερνάει τη μισή περίοδο της Μεταπολίτευσης. Στο κόμμα των σκανδάλων. Εκεί που ο ανιψιός του Predator αγκαλιάζεται με τα «εργασιακά δικαιώματα» της Blue Skies. Αν ο Μαρκόπουλος θέλει να ξανακάνει το πιστό σκυλί του Μητσοτάκη όπως το έκανε στην επιτροπή-πλυντήριο για τα Τέμπη, να προετοιμαστεί. Θα κληθεί να το κάνει και στα δικαστήρια».
Η ανάρτηση Κασσελάκη προκάλεσε την αντίδραση του Δ. Μαρκόπουλου που απάντησε μέσω «Χ»:
«Απίστευτος προπέτης @skasselakis. Επειδή είδε έναν λάθος υπότιτλο σε site που τη λέξη «business» που – όντως είπα, την μπέρδεψε με «μίζες», δίχως καν να ακούσει το απόσπασμα της ΕΡΤ έσπευσε να απειλήσει με μηνύσεις. Ξεπέζεψε Στεφάν. Και προσοχή γιατί και εγώ κάνω ενίοτε αγωγές».
Στην απάντηση του βουλευτή της ΝΔ ανταπάντησε εκ νέου ο κ. Κασσελάκης, γράφοντας:
«Το «μίζες» ήταν «business» τελικά. Δεν φταίει ο ίδιος. Φταίνε τα παιδιά του «Ελλάδα24». Η ειδησεογραφική συνέχεια της «Ομάδας Αλήθειας». Αυτό είναι το ήθος τους. Πάντα φταίει κάποιος άλλος. Να γίνει κατανοητό. Περιμένω να ανακαλέσει και τις «γκρίζες ζώνες» ή να δώσει άμεσα στοιχεία στη δημοσιότητα για τις «γκρίζες business» μου. Αλλιώς θα κληθεί να το κάνει στα δικαστήρια».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης ανέλυσε τη στρατηγική κατά της παραπληροφόρησης στο Φόρουμ Δελφών
Η ΔΥΠΑ παρατείνει την προθεσμία - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Ανάρτηση του Έλληνα πρωθυπουργού μετά τους πυροβολισμούς στο δείπνο των ανταποκριτών
Αποκαλύψεις για παράνομες επιδοτήσεις, «λευκές» δηλώσεις πόθεν έσχες και ελέγχους δισεκατομμυρίων
Απάντηση της υπουργού Τουρισμού στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων στον Guardian
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στρατηγική συμμαχία με Μακρόν και ιστορική μείωση του δημόσιου χρέους
Στο τραπέζι η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και η νέα μείωση εισφορών για ενίσχυση της αγοράς
Η ΕΛΣΤΑΤ καταγράφει ισχυρή αύξηση διαθέσιμου εισοδήματος και ιδιωτικής κατανάλωσης
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν δηλώσεις για τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας-Γαλλίας και τη στρατηγική συνεργασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.