Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης στο Athens Pride 2025: Να γίνουμε μια κοινωνία που αποδέχεται και αγκαλιάζει τον συνάνθρωπο

«Όταν οι πολίτες είναι απελευθερωμένοι, είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο παραγωγικοί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κασσελάκης στο Athens Pride 2025: Να γίνουμε μια κοινωνία που αποδέχεται και αγκαλιάζει τον συνάνθρωπο
© EUROKINISSI

Κασσελάκης στο Athens Pride 2025: Να γίνουμε μια κοινωνία που αποδέχεται και αγκαλιάζει τον συνάνθρωπο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου το Athens Pride 2025, στο κέντρο της πρωτεύουσας, με χιλιάδες κόσμου να δίνει το «παρών» στέλνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα κατά της ομοφοβίας, της τρανσφοβίας και της όποιας «φοβίας» έχει να κάνει με τις σεξουαλικές προτιμήσεις και το φύλο.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το παρών με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ και το σκυλάκι τους τη Φάρλυ.

«Είναι δύο τα ζητήματα: το πρώτο είναι η ορατότητα, το δεύτερο είναι η αποδοχή. Η ορατότητα υπάρχει επειδή δεν είμαστε πολιτειακά έτοιμοι να ενεργοποιήσουμε όλες τις δικλείδες ασφαλείας που χρειάζονται οι συμπολίτες μας, οι οποίοι μπορεί να είναι διαφορετικοί - οι συνάνθρωποί μας που διαφέρουν λίγο από αυτό που θεωρείται, ας πούμε, η πλειοψηφία», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης.

«Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί, όλοι έχουμε μια μοναδικότητα μέσα μας. Και αυτό μας οδηγεί στη δεύτερη σημαντική λέξη, τη λέξη-κλειδί, που είναι η αποδοχή. Πρέπει να γίνουμε μια κοινωνία που αποδέχεται και αγκαλιάζει τον συνάνθρωπο. Όταν οι πολίτες είναι απελευθερωμένοι, είναι πιο ευτυχισμένοι, πιο αλληλέγγυοι και πιο παραγωγικοί», κατέληξε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY