- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζώρτζια Κεφαλά για το March to Gaza: «Mε συγκλόνισε η πάνοπλη αστυνομία των Αιγυπτίων, οι οποίοι ήταν μαζί μας»
Η βουλευτής της Πλεύσης συμμετείχε σε αντιπολεμική συναυλία
Τζώρτζια Κεφαλά για το March to Gaza: «Mε συγκλόνισε η πάνοπλη αστυνομία των Αιγυπτίων, οι οποίοι ήταν μαζί μας»
Στην αντιπολεμική συναυλία που διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων έλαβε μέρος η Τζώρτζια Κεφαλά η οποία τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Αίγυπτο με το «March for Gaza».
«Είμαστε εδώ για να κάνουμε τις φωνές να ακουστούν λίγο πιο δυνατά. Χθες γύρισα από την Αίγυπτο που ήμασταν με το “March for Gaza”. Ήταν μια εμπειρία συγκλονιστική. Φυσικά και κινδυνέψαμε. Ήταν ένα περιβάλλον στο οποίο ήμασταν υπό διωγμό από το πρωί ως το βράδυ… Πλέον οι Έλληνες καλλιτέχνες ξέρουν πολύ καλά να ενώνονται και να συμπράττουν. Αυτό που με συγκλόνισε περισσότερο ήταν η αστυνομία των Αιγυπτίων, η πάνοπλη αστυνομία των Αιγυπτίων, οι οποίοι ήταν πολύ συγκινημένοι από με αυτό που κάναμε. Μας έλεγαν ότι δε θέλουν να μας κάνουν κακό και ότι η καρδιά τους είναι μαζί μας», είπε η Τζώρτζια Κεφαλά.
Με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η Τζώρτζια Κεφαλά είχε δηλώσει την πρόθεση της να λάβει μέρος στην πορεία: «Θα ειμαι στο March to Gaza Greece μαζί με τους χιλιάδες ανθρώπους από 36 χώρες που θα ζητήσουν ειρηνικά την άρση της απόφασης διακοπής της ανθρωπιστικης βοήθειας στους αποκλεισμενους Παλαιστινιους. Από πού πήρε το όνομα του το Madleen και ποιοι είναι οι 12 ακτιβιστές που ήταν μέλη του Δεν καλούμαστε να πάρουμε μέρος σε έναν πολεμο,καλούμαστε να στρεψουμε το βλέμμα του κόσμου σε μια επικίνδυνη γενοκτονία που βάζει σε συζήτηση ξανά το αν ένας λαός δικαιούται να αφανίσει έναν άλλον! Δεν πρέπει να κουβαλάνε τα παιδιά μας την αδράνεια των κρατών σε αυτο το εγκλημα που συμβαίνει σε απευθείας μεταδοση! Καλό δρόμο σε όλους μας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το βήμα της πρώτης συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής
Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης ανέλυσε τη στρατηγική κατά της παραπληροφόρησης στο Φόρουμ Δελφών
Η ΔΥΠΑ παρατείνει την προθεσμία - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Ανάρτηση του Έλληνα πρωθυπουργού μετά τους πυροβολισμούς στο δείπνο των ανταποκριτών
Αποκαλύψεις για παράνομες επιδοτήσεις, «λευκές» δηλώσεις πόθεν έσχες και ελέγχους δισεκατομμυρίων
Απάντηση της υπουργού Τουρισμού στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων στον Guardian
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στρατηγική συμμαχία με Μακρόν και ιστορική μείωση του δημόσιου χρέους
Στο τραπέζι η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και η νέα μείωση εισφορών για ενίσχυση της αγοράς
Η ΕΛΣΤΑΤ καταγράφει ισχυρή αύξηση διαθέσιμου εισοδήματος και ιδιωτικής κατανάλωσης
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.