- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επιστρέφει εσπευσμένα από τη Σουηδία ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επιστρέφει εσπευσμένα από την Σουηδία ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Εσπευσμένα επιστρέφει στην Αθήνα από τη Σουηδία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιτίας των δραματικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, μετά τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς του Ισραήλ σε εγκαταστάσεις που σχετίζονται με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή, καθώς η ένταση στην περιοχή κλιμακώνεται επικίνδυνα.
Σε αυτό το πλαίσιο, το απόγευμα της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 18:00, θα συνεδριάσει εκτάκτως υπό τον πρωθυπουργό το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), με βασικό αντικείμενο την εκτίμηση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή και τις πιθανές επιπτώσεις για την Ελλάδα. Η σύγκληση του ΚΥΣΕΑ θεωρείται κρίσιμη για τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων, σε μια περίοδο μεγάλης γεωπολιτικής ρευστότητας.
Παράλληλα, το υπουργείο Εξωτερικών έχει ενεργοποιήσει Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων για την προστασία των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται στο Ισραήλ και το Ιράν. Με επίσημη ανακοίνωση, καλούνται όλοι οι Έλληνες που βρίσκονται στο Ισραήλ να παραμείνουν σε ασφαλείς τοποθεσίες, κοντά σε καταφύγια, και να τηρούν τις οδηγίες των τοπικών Αρχών. Την ίδια στιγμή, ο εναέριος χώρος του Ισραήλ παραμένει κλειστός, με αποτέλεσμα να έχουν ανασταλεί προσωρινά όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ben Gurion.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Η αίσθηση του κατεπείγοντος και ο ανταγωνισμός ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ για τη δεύτερη θέση έχουν οδηγήσει στην αναβίωση των χειρότερων χαρακτηριστικών της μεταπολίτευσης
Όλοι αυτοί που συζητούν δημόσια χωρίς να έχουν ελέγξει ούτε τα απολύτως βασικά
«Τα αποτελέσματα της ελληνικής γεώτρησης θέλουν δύο μήνες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.