- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μαρινάκης για ένστολους: Δεν θα μπούμε ποτέ στη λογική του «δωσ’ τα όλα»
Αιχμές κατά των υπουργών και βουλευτών της ΝΔ άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για ένστολους: Δεν θα μπούμε ποτέ στη λογική του «δωσ’ τα όλα» - Αιχμές κατά των υπουργών και βουλευτών της ΝΔ άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Αιχμές κατά των υπουργών και βουλευτών της ΝΔ, μετά τις δηλώσεις και αναρτήσεις που αφορούσαν την επέκταση των αυξήσεων στους ένστολους, άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξήγησε ότι η κυβέρνηση ασκεί πολιτική που δημιουργεί θέσεις εργασίας και αντιμετωπίζει τη φοροδιαφυγή, με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα έσοδα του κράτους, ώστε σήμερα να μπορούμε να κάνουμε την κουβέντα για το πού θα πάνε τα λεφτά.
«Από 1η Ιουλίου, όλοι οι ένστολοι θα ενισχυθούν περεταίρω με το επίδομα Επικίνδυνων Συνθηκών Εργασίας και Επικινδυνότητας, λαμβάνοντας ενίσχυση 100 ευρώ μηνιαίως» δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Για τους 13 βουλευτές και δύο Υπουργούς της ΝΔ που ζητούν αυξήσεις και στα σώματα ασφαλείας ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «σημασία έχει η οικονομική πολιτική να ασκείται με συγκεκριμένη λογική και στρατηγική, που να επιτρέπει στο κράτος, στο οικονομικό επιτελείο και στη χώρα μας, να επιστρέφει χρήματα στους πολίτες με μία συνέπεια και χωρίς να στείλουμε τον λογαριασμό, στις επόμενες γενιές».
Η ΝΔ δεν μπήκε, ούτε πρόκειται να μπει ποτέ στη λογική του «δώσ’ τα όλα». Εμείς θέλουμε η χώρα μας να κοιτάξει τους πολίτες τώρα για το παρόν και το μέλλον, να μην επιστρέψουμε ούτε στη δεκαετία του ’80, ούτε στη δεκαετία των μνημονίων. Το ένα έφερε το άλλο, μην κυριευόμαστε» και συμπλήρωσε «αντιλαμβάνομαι πλήρως τη θετική διάθεση των βουλευτών να στηριχθούν και οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί και οι πυροσβέστες και το κάνουμε ήδη.
Οι υπουργοί γνωρίζουν ότι συμμετέχουν στο υπουργικό συμβούλιο και δεσμεύονται από συλλογικές αποφάσεις. Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.