- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεροβασίλη: Ο Τσίπρας είναι πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα - Δεν θέλουμε Βούδες στην κεντροαριστερά
Η απάντηση της βουλεύτριας Άρτας στις δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον Αλέξη Τσίπρα
Όλγα Γεροβασίλη: Η βουλεύτρια Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ για τα σενάρια επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η Όλγα Γεροβασίλη μίλησε στο Action24 για το ενδεχόμενο επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τις συνεργασίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς.
Η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει προγραμματική συμφωνία μεταξύ των κομμάτων της Κεντροαριστεράς και όχι ενοποίηση. «Κι επειδή είναι λαϊκή απαίτηση, όποια δύναμη δεν ανταποκριθεί θα καταλογιστούν και ευθύνες από τους πολίτες».
Σε ό,τι αφορά τα σενάρια επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα, η βουλεύτρια Άρτας υποστήριξε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα. «Ο ίδιος επιλέγει τι θα κάνει. Για την ώρα επιλέγει και μιλάει κι εμείς δεν θέλουμε να έχουμε Βούδες στην Κεντροαριστερά. Θα ήταν πρόβλημα αν δεν μιλούσε. Είναι εκείνος που θα επιλέξει εάν θέλει να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική σκηνή. Το πακέτο το έχει, εξαρτάται από τις συγκυρίες και τις συνθήκες. Υπάρχουν άνθρωποι που τρέμουν την επιστροφή του».
Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε και για την επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα. «Πρέπει να μείνει στο λαγούμι του; Μετά από αυτή τη χυδαία επίθεση, είχα κάνει λάθος όταν είπα ότι δεν έχει θέσεις η κυρία Κωνσταντοπούλου. Έχει θέσεις και είναι από το πιο βαθύ αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.