- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΣΥΡΙΖΑ για ανάρτηση Μητσοτάκη: Αποτελεί μνημείο θράσους, απάθειας και υποκρισίας
«Ο πολιτικός ενορχηστρωτής του μπαζώματος των Τεμπών τολμά να μιλάει για αλήθεια και δικαιοσύνη», σημειώνει μεταξύ άλλων
ΣΥΡΙΖΑ για ανάρτηση Μητσοτάκη: Αποτελεί μνημείο θράσους, απάθειας και υποκρισίας
Με μία σκληρή ανακοίνωση απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυριακάτικη ανάρτηση του Πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταλογίζοντάς του «αίσχη, ψέματα, προβοκάτσιες» και ζητά την παραίτησή του.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Η σημερινή ανάρτηση του Κυρ. Μητσοτάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί μνημείο θράσους, απάθειας και υποκρισίας. Ο πολιτικός υπεύθυνος της τερατώδους προβοκάτσιας που στήθηκε προκειμένου να διαλυθεί άρον άρον η μεγαλειώδης συγκέντρωση των πολιτών στην Πλατεία Συντάγματος, τολμά να μιλά για “επαγγελματισμό της Αστυνομίας”. Ο κ. Μητσοτάκης, όμως, δεν αρκέστηκε μόνο στα παραπάνω. Ο πολιτικός ενορχηστρωτής του μπαζώματος των Τεμπών τολμά να μιλάει για αλήθεια και δικαιοσύνη. Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, ο απονομιμοποιημένος πρωθυπουργός που μετρά πλέον έξι χρόνια θητείας, “ανακάλυψε” μόλις πριν 3 μέρες πως ο σιδηρόδρομος δεν είναι σε καλή κατάσταση. Τα αίσχη, τα ψέματα και οι προβοκάτσιες του κ. Μητσοτάκη δεν πρόκειται να τον βγάλουν από την απομόνωση. Η μεγαλειώδης παρουσία του ελληνικού λαού σε δεκάδες πόλεις έδειξε τον δρόμο σε αυτόν και την κυβέρνησή του. Την παραίτηση. Για την Ελλάδα υπάρχει διέξοδος».
Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου ΜητσοτάκΗ και όσα ανέφερε για τα Τέμπη ΕΔΩ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η μικρότερη κόρη του, Δάφνη
«Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Γαλλία και ζήτω η φιλία μεταξύ των δύο χωρών» είπε ο Γάλλος πρόεδρος
«H χώρα μετατρέπεται σε κόμβο ψηφιακής καινοτομίας και ΤΝ», τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης
Η συνολική μέγιστη επιδότηση ξεπερνά τα 125.000.000 ευρώ
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παραθέτει επίσημο δείπνο - Ποιοι δίνουν το παρών
«Βάζουμε τάξη στο κατακερματισμένο τοπίο της ανώτατης εκπαίδευσης», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 2026 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
«Θα είμαστε εδώ, αυτός θα είναι ο ορισμός του Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία», είπε ο Γάλλος πρόεδρος
Στρατιωτικό άγημα πήρε μέρος στην υποδοχή, ενώ μετείχε και γαλλική αντιπροσωπεία προκειμένου να συνοδεύσει τον Γάλλο πρόεδρο στο κέντρο της Αθήνας.
Τον υποδέχθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης
Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Η συζήτηση με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ρόλο της στη διαμόρφωση της αλήθειας στην ψηφιακή εποχή
«Ο πρωθυπουργός επέτρεψε το πάρτι διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Η εξάρτηση από εισαγωγές καυσίμων και το Στενό του Ορμούζ πιέζουν τιμές, δρομολόγια και επάρκεια
Ποιοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι
Λεκτική ένταση στην Επιθεώρηση Εργασίας - Καταγγελία για εκβιασμό και σύλληψη επιθεωρητή
Ντομπρόβσκις προειδοποιεί για στασιμοπληθωρισμό – Όχι σε ρήτρα διαφυγής από την ΕΕ
Απαγορευμένη ζώνη τα χωρικά ύδατα της Σουηδίας
«Αν η γραμμή Μητσοτάκη είναι πως ό,τι λάθος γίνεται τώρα γινόταν και πριν, τότε είμαστε εκτός τόπου και χρόνου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.