Νίκος Παππάς: «Δεν μας εκφράζει» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του
Τι ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης
Νίκος Παππάς: «Δεν μας εκφράζει» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του
Αποστάσεις από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Νίκος Παππάς για την Νέα Δημοκρατία πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση.
Τονίζεται, ωστόσο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα συμβάλει στα επικοινωνιακά αντίμετρα που αναζητά εναγωνίως η ΝΔ», αντιδρώντας στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη ως απάντηση στον Νίκο Παππά.
Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποίησε παλαιότερο βίντεο του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου που ασκεί κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ. Ο Ν. Παππάς συνοδεύει το βίντεο με σχόλιο δικό του με την οποία αποκαλεί τη Νέα Δημοκρατία «φυτώριο δολοφόνων, παιδόφιλων, βιαστών, εγκληματιών, …εθνικών βλαξ».
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Η ανάρτηση του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά την οποία και κατέβασε λίγο μετά δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καταδικάζουμε τους χαρακτηρισμούς. Δεν θα συμβάλλουμε στα επικοινωνιακά αντίμετρα που αναζητά εναγωνίως η ΝΔ. Τίποτα δεν μπορεί να σκιάσει την πάνδημη απαίτηση για Αλήθεια και Δικαιοσύνη».
Η ανακοίνωση Μαρινάκη
Σε σχολιασμό ανάρτησης του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, προχώρησε με ανακοίνωσή του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Για τους λίγους καλόπιστους που μέχρι σήμερα διατηρούσαν αμφιβολίες για το ποιοι καλλιεργούν το μίσος και επενδύουν στην τοξικότητα, ειδικά αυτή την περίοδο, τους παραπέμπουμε στη σημερινή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, με την οποία αποκαλεί τη Νέα Δημοκρατία “φυτώριο δολοφόνων, παιδόφιλων, βιαστών, εγκληματιών, …εθνικών βλαξ”, προσθέτοντας το σήμα της ΝΔ, για να ολοκληρώσει το άνευ προηγουμένου υβριστικό του παραλήρημα.
Με λίγα λόγια, ένας εν ενεργεία εκπρόσωπος της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μεταξύ άλλων ύβρεων, χαρακτηρίζει “δολοφόνους” και “βιαστές” τα μέλη ενός ολόκληρου κόμματος και, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ευρωβουλευτής προχωρεί σε τέτοιες αθλιότητες.
Αν είχαμε να κάνουμε με ένα κανονικό κόμμα, τότε ο Νίκος Παππάς θα είχε ήδη διαγραφεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να απαιτείται η ανακοίνωσή μας. Επειδή, όμως, αναφερόμαστε στο κόμμα των προγραφών, των απειλών, της λογικής του “εμείς ή αυτοί” και “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”, φανταζόμαστε ότι θα υπάρξει για άλλη μία φορά κάλυψη σε αυτές τις άθλιες συμπεριφορές από έναν εν ενεργεία ευρωβουλευτή.
Τη στιγμή που το σύνολο των πολιτών επιζητεί την αλήθεια και δικαιοσύνη για την τραγωδία των Τεμπών, ένα τμήμα της αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί ένα τραγικό δυστύχημα ως την αφορμή για να σπείρει το μίσος και τον διχασμό».
Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποίησε παλαιότερο βίντεο του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου που ασκεί κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ. Ο Ν. Παππάς συνοδεύει το βίντεο με σχόλιο δικό του με την οποία αποκαλεί τη Νέα Δημοκρατία «φυτώριο δολοφόνων, παιδόφιλων, βιαστών, εγκληματιών, …εθνικών βλαξ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο διπλό μηχανισμός της ρύθμισης
Ψήφισαν συνολικά 295 βουλευτές
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε μια συζήτηση για την πολιτική και τη ζωή
Επιδότηση ως 90% για ανακαινίσεις, ποιοι θα πάρουν επιστροφή δύο ενοικίων - Η ομιλία του πρωθυπουργού για τον προϋπολογισμό του 2026
Κατά τη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2026
Μέτρα στήριξης στους αγρότες ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο Κωστής Χατζηδάκης
Ο Πιερρακάκης δικαιώνει το μεταρρυθμιστικό σχέδιο Μητσοτάκη, ενώ ο Βενιζέλος συμπλέει με την κριτική περί κρίσης των θεσμών
Σύγκρουση με αφορμή την εξωτερική πολιτική
Το Παρατηρητήριο της Έκθεσης Πισσαρίδη αποτύπωσε την πρόοδο σε 525 μεταρρυθμιστικές προτάσεις
Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας, κατά την τρίτη ημέρα αγόρευσης της στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Σχεδόν 486.000 δικαιούχοι λαμβάνουν σήμερα ενισχύσεις και αποζημιώσεις - Στα 3,2 δισ. ευρώ οι πληρωμές του 2025
H ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας
Μήνυμα σύγκρουσης με το παλιό σύστημα, ανασυγκρότησης πρωτογενούς τομέα και παρεμβάσεων για ακρίβεια από τον πρωθυπουργό
Από την Καρυστιανού στον Τσίπρα και από τον Σαμαρά, στην ελληνική εκδοχή της «πλατφόρμας Τραμπ»
Οι πέντε τρόποι καταβολής του ποσού
«Την αλλαγή χτίσαμε όλοι μαζί -κράτος και ιδιωτικός τομέας- σε μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων»
Σταθεροποίηση τιμών στα σούπερ μάρκετ, μειώσεις σε βασικές κατηγορίες και αυξήσεις σε κακάο και κρέατα, σύμφωνα με ΙΕΛΚΑ και Eurostat
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται τις επόμενες ημέρες
Σαφή μηνύματα για καινοτομία, Παιδεία, ψηφιακά ελλείμματα και τον κόμβο ΤΝ ΦΑΡΟΣ στην ομιλία της στο συνέδριο του ΣΕΠΕ
Βαρύ κατηγορητήριο για εγκληματική οργάνωση και παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – Στο μικροσκόπιο και άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.