- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το βίντεο της ΚΝΕ για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έργα και ημέρες»
«Χρειάζονται ώρες ολόκληρες για να καταγραφούν αλλά επιλέξαμε κάποια αντιπροσωπευτικά...»
«Η επίθεση στο ΚΚΕ πάντα είναι το σύμπτωμα… “Ωνάσειων” κομμάτων», σημειώνει η ΚΝΕ
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρωταγωνιστεί «χωρίς μοντάζ», στο νέο βίντεο της ΚΝΕ, το οποίο στοχεύει την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε η ίδια στις 7 Φεβρουαρίου στον βουλευτή του ΚΚΕ, Γιώργο Λαμπρούλη εντός Βουλής, αλλά και στο βίντεο που δημοσίευσε στη συνέχεια.
Θυμίζουμε ότι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε πει μέσω βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok στις 9 Φεβρουαρίου, πως το ΚΚΕ συμπλέει με την Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις διαφωνίες που είχαν με τον κ. Λαμπρούλη.
@zoekonstant Αυτό είναι το σύστημα. Τους ξέρεις. Εγώ είμαι με τους πολίτες πάντα, με την υπεράσπισή μας, πάντα! Μαζί σου, πάντα 🫶☮️
♬ πρωτότυπος ήχος - zoekonstant
«Τα έργα και οι ημέρες της Κωνσταντοπούλου χρειάζονται ώρες ολόκληρες για να καταγραφούν, αλλά επιλέξαμε κάποια αντιπροσωπευτικά», σημειώνει η ΚΝΕ στο επίμαχο βίντεο και προσθέτει ότι «η επίθεση στο ΚΚΕ πάντα είναι το σύμπτωμα… “Ωνάσειων” κομμάτων που επιχειρούν με θεατρινισμούς να συγκαλύψουν τη συναίνεσή τους στην εγκληματική πολιτική του κέρδους, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις».
Διάφορα στιγμιότυπα προβάλλονται στο βίντεο, όπως η αποχή της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά την ψήφιση για την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, η ψήφος υπέρ των “Ωνασείων” σχολείων, ενώ η ΚΝΕ σημειώνει πως η ίδια ψήφισε πάνω από δέκα νομοσχέδια της ΝΔ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.