- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρινάκης για Τέμπη: Καταρρίπτεται το αφήγημα της συγκάλυψης
«Στην τραγωδία των Τεμπών, στήνεται μία πρωτοφανής προπαγάνδα από την αντιπολίτευση», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Η Δικαιοσύνη θα κρίνει μονάχα τι έγινε και τι όχι», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης για τα Τέμπη
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι «η αντιπολίτευση στήνει μία πρωτοφανή προπαγάνδα εναντίον της κυβέρνησης και προχωρά σε χυδαία εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει μονάχα τι έγινε και τι όχι».
«Θα συνεχίσουμε να δίνουμε όλα τα εργαλεία στη δικαιοσύνη, εάν ζητήσει οτιδήποτε από την κυβέρνηση ή τη Βουλή, ώστε να τα παρέχουμε κι εκείνη, ανεξάρτητη, να κάνει τη δουλειά της. Πρέπει να αποδομήσουμε το αφήγημα της συγκάλυψης», επεσήμανε ακόμη ο κος Μαρινάκης.
Για το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής εναντίον της κυβέρνησης, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «περιμένουμε να τη δούμε με ενδιαφέρον».
Για το θέμα της σεισμικής δραστηριότητας στις Κυκλάδες, τόνισε πως «βασιζόμενοι στις εισηγήσεις των ειδικών, στα μοντέλα τα οποία εκείνοι εκτελούν, προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ώστε να ενημερώνονται οι κάτοικοι των περιοχών και σε περιπτώσεις που χρειαστεί, να γίνουν κάποιες ενέργειες.
Αυτό δείχνει ο κρατικός μηχανισμός τις τελευταίες ημέρες. Το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας προσπαθεί να να είναι έτοιμο με τον μεγαλύτερο δυνατό τρόπο σε όλα τα ενδεχόμενα. Θέλουμε να αποφύγουμε και τον εφησυχασμό αλλά και την υπέρμετρη κινδυνολογία. Γι’ αυτό και γίνεται η σημερινή σύσκεψη, για να τεθούν κάποια πράγματα σε μία σειρά, με βάση τις εκτιμήσεις και τις εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων, οι οποίοι θα αναλύσουν όλα τα ενδεχόμενα».
Σε ερώτηση εάν υπήρξαν φαινόμενα αισχροκέρδειας σε ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά εισιτήρια το τελευταίο τετραήμερο στη Σαντορίνη, απάντησε ότι «εγώ αυτό δεν μπορώ να το να το πω. Δεν μπορώ να βγάλω απόφαση για το αν υπήρξε φαινόμενο κερδοσκοπίας. Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό που άμεσα προστέθηκαν δρομολόγια για να υποχωρήσουν οι τιμές.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.