- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυρανάκης: Όσο διαρκεί ο πόλεμος, μεγαλώνει ο κίνδυνος για αυξήσεις σε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Κυρανάκης: Κίνδυνος αυξήσεων σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
Τη διαπίστωση πως θα υπάρξουν νέες αυξήσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια, εφόσον παραταθεί η κρίση στη Μέση Ανατολή, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, συνδέοντας ευθέως την πορεία της σύρραξης με την εξέλιξη του κόστους στις μεταφορές.
Μιλώντας σήμερα (11.03) στο Action24 για το ενδεχόμενο ανατιμήσεων σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης σημείωσε ότι «όσες εβδομάδες διαρκούν αυτά που βλέπετε στους δέκτες σας, οι τιμές θα αυξάνονται», αποτυπώνοντας την ανησυχία της κυβέρνησης για τις επιπτώσεις μιας παρατεταμένης γεωπολιτικής αστάθειας τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή οικονομία.
Όπως ανέφερε, πέρυσι οι τιμές συγκρατήθηκαν, προσθέτοντας ότι ανάλογη προσπάθεια θα καταβληθεί και φέτος. Ωστόσο, έσπευσε να διευκρινίσει ότι το περιθώριο παρέμβασης περιορίζεται όσο επιδεινώνεται η κατάσταση στην περιοχή. «Αν αυτή η σύρραξη μεγαλώσει, εμπλακούν περισσότερες χώρες και τα πράγματα πάνε προς το χειρότερο, τόσο το χειρότερο για την ελληνική και τη διεθνή οικονομία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Στο ίδιο πλαίσιο, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών επανέλαβε τη θέση της Αθήνας υπέρ της αποκλιμάκωσης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να αποφευχθεί περαιτέρω επιδείνωση της κρίσης. «Να επικρατήσει η διπλωματία, να επικρατήσει η λογική», είπε ο Κωνσταντίνος, απευθύνοντας μήνυμα υπέρ της πολιτικής συνεννόησης σε μια περίοδο αυξημένης διεθνούς αβεβαιότητας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται
Πότε αναμένεται η πρώτη πληρωμή
Η νέα αύξηση θα εφαρμοστεί από την 1η Απριλίου
Το ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
Το μήνυμα της Αμερικανίδας πρέσβειρας για την 25η Μαρτίου
Το μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης
«Η Ελλάδα προχωρά μπροστά παρά τις δυσκολίες»
«Χρόνια πολλά για τη μεγάλη διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!»
Τι ισχύει με την προσαύξηση, ποιοι τη δικαιούνται
«Η χώρα είναι προετοιμασμένη να ανταπεξέλθει στο κλίμα διεθνούς αστάθειας», τονίζει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup
Στην εισήγησή του στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ
Στόχος είναι να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς εξοπλισμού
«Ο κόσμος είναι οργισμένος και κάθε μέρα οργίζεται και περισσότερο με αυτά που βλέπει»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξηγεί γιατί δεν προκρίθηκε η μείωση του ΕΦΚ
Σύμφωνα με σχετική έκθεση της Κομισιόν
Μετά την παραίτηση Χαρίτση
Δεν παραιτείται από βουλευτής
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Φλωρίδη για τις συνθήκες στην αίθουσα που ξεκίνησε η δίκη των Τεμπών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.