- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει σήμερα συνέντευξη για την υπόθεση των Τεμπών
Ένα 48ωρο μετά τις διαδηλώσεις σε περισσότερες από εκατό πόλεις στην Ελλάδα
O Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει σήμερα συνέντευξη για την υπόθεση των Τεμπών
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την υπόθεση των Τεμπών θα δώσει σήμερα (29.01) το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο πρωθυπουργός θα απαντήσει, μεταξύ άλλων, και στις αιτιάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, μετά και τις συγκεντρώσεις που έγιναν σε όλη τη χώρα την Κυριακή.
Κυβερνητικά στελέχη αναφέρουν πως ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει «απαντήσεις για όλα» ενώ σημειώνουν ότι «το ζήτημα είναι πολύ λεπτό και θα αναμένουμε όλοι τον ίδιο τον Πρωθυπουργό».
Ήδη, η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί το αίτημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τη διεξαγωγή προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή, η οποία αναμένεται να προσδιοριστεί από την αυριανή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για την επόμενη ή τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος κατέθεσε επισημα το αίτημα αμέσως μετά τα μεγάλα συλλαλητήρια και επικοινώνησε με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Αλέξη Χαρίτση και Ζωή Κωνσταντοπούλου για να συντονίσουν τις ενέργειες τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.