Πολιτικη & Οικονομια

«Πικαρισμένος» ο Αβαμόπουλος

Θεωρεί ότι «τον πούλησε» ο Τσίπρας

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
88456-178178.jpg

«Πικαρισμένος» εμφανίζεται ο επίτροπος Μετανάστευσης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, θεωρώντας ότι ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας τον «πούλησε».

Λεπτομερέστερα, οι πληροφορίες λένε ότι μέχρι τελευταία στιγμή ο κ. Αβραμόπουλος είχε τη διαβεβαίωση του κ. Τσίπρα ότι θα ήταν ο εκλεκτός του για την προεδρία, αφού πρώτα ο πρωθυπουργός θα χειριζόταν κατάλληλα τις εσωκομματικές αντιδράσεις.

Αλλά ο κ. Τσίπρας δεν ενημέρωσε τον κ. Αβραμόπουλο για την τελική απόφασή του να προτείνει τον κ. Παυλόπουλο για πρόεδρο. Ο κ. Αβραμόπουλος φέρεται ότι έμαθε την εξέλιξη από τις ειδήσεις. Κατόπιν αυτού, ο ενοχλημένος κ. Αβραμόπουλος φέρεται δεν απάντησε στις εκ των υστέρων κλήσεις του κ. Τσίπρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης
Συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας - Καλή τύχη σε όσους ονειρεύονται κυβέρνηση των ηττημένων

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου και οι απαντήσεις του πρωθυπουργού

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY