Πολιτικη & Οικονομια

Την Τρίτη θα ανακοινωθεί το όνομα του υποψηφίου ΠτΔ

Δεν έγινε το διάγγελμα Τσίπρα - δήλωση Σακελλαρίδη

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
88250-177734.jpg

Αναβλήθηκε τελικά η αναμενόμενη για την Κυριακή το βράδυ ανακοίνωση του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας από τον πρωθυπουργό. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης είπε σε δήλωσή του εξερχόμενος από το Μαξίμου λίγο πριν τις 10 το βράδυ ότι η πρόταση του κ. Τσίπρα θα ανακοινωθεί μετά την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα. Σύμφωνα με όσα είπε, την Τρίτη το πρωί θα γίνει διαβούλευση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις, ενώ την Τετάρτη θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της Βουλής για την εκλογή.

Πρόσθεσε ότι η προσοχή του Μεγάρου Μαξίμου είναι στραμμένη στη διαπραγμάτευση που γίνεται στις Βρυξέλλες και στο αυριανό Eurogroup και ότι σήμερα υπήρξε επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Κομισιόν, κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε συνεργασίες με τον κ. Πάνο Καμμένο και τον κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος εικάζεται ότι διαφώνησε με την επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου ως υποψηφίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκης Σκέρτσος
Άκης Σκέρτσος: Έγινε πράγματι η Ελλάδα «Βουλγαρία» στους μισθούς; Η απάντηση είναι όχι

«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει

Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου
Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου

Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY