- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Απόστολος Γκλέτσος: Αν και όταν φτιαχτεί το κόμμα Κασσελάκη, Πάσχα δε βγάζει
Τι είπε για το επερχόμενο debate των υποψήφιων προέδρων για τον ΣΥΡΙΖΑ
Απόστολος Γκλέτσος: Αν και όταν φτιαχτεί το κόμμα Κασσελάκη, Πάσχα δε βγάζει - Τι είπε για το επερχόμενο debate των υποψήφιων προέδρων για τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, μίλησε για το επερχόμενο ντιμπέιτ μεταξύ των «4», την προσεχή Τετάρτη αλλά και το κεφάλαιο «Στέφανος Κασσελάκης» στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.
Εκτός δεύτερου γύρου θα θέσει εαυτόν ο Απόστολος Γκλέτσος, στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, αν στον πρώτο γύρο έρθει δεύτερος με μεγάλη διαφορά από τον πρώτο.
Αναφερόμενος στο debate των υποψήφιων προέδρων ο κ. Γκλέτσος υποστήριξε:
«Την Τετάρτη θα είμαστε και οι τέσσερις και θα δείτε τι έχουμε να πούμε και για την επόμενη ημέρα, που θέλουμε να κυβερνήσουμε, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοινωνική ανάγκη. Θα ξανάρθει στην κυβέρνηση».
Για το διακύβευμα της κυριακάτικης εσωκομματικής κάλπης είπε ότι, «θα κάνουμε ο καθένας μας ό,τι μπορεί καλύτερο μέχρι την Κυριακή και από εκεί και πέρα όποιος είναι μπροστά, ακολουθούμε και υπηρετούμε τις Αρχές και τον αρχηγό».
Κληθείς να σχολιάσει δημοσκόπηση που δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ ποσοστό 3,6%, είπε ότι, «αυτό θα προσπαθήσουμε να ανατάξουμε, με σοβαρότητα, με ομόνοια, επιτέλους, ο κόσμος δεν έφυγε, είναι στην αποχή, περιμένει να δει τις πράξεις μας», και συμπλήρωσε πως «η δημοσκόπηση είναι φωτογραφία της στιγμής».
Για τον Στέφανο Κασσελάκη
«Η στρατηγική είναι να αντιπαρατεθούμε με την κυβέρνηση της ακρίβειας. Δεν υπάρχει Κασσελάκης για μας, τελείωσε», είπε αρνούμενος να σχολιάσει γιατί τον απογοήτευσε ο Στέφανος Κασσελάκης, τον οποίον αρχικά στήριζε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.