- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Το «κόμμα Κασσελάκη» με σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση
Τα ποσοστά που «πιάνει»
Το «κόμμα Κασσελάκη» με σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση - Τα ποσοστά που «πιάνει»
Σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ μετράει το «κόμμα Κασσελάκη», σύμφωνα με δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, όσο το «κόμμα Κασσελάκη» ετοιμάζεται να πάρει «σάρκα και οστά», έρευνα της Real Polls για λογαριασμό του Alpha το δείχνει ήδη σχετικά ψηλά.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την έρευνα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, η ΝΔ προηγείται με 29,7% (κινείται ανάμεσα στο 26,5% και το 32,5%) και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής με 16,7% (14,2-19,2).
Στην τρίτη θέση «μάχη» δίνουν το ΚΚΕ με 8,3% (6,5-10,1) και η Φωνή Λογικής (6,4-10,3). Ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 7,5% (5,9-9,1), το «κόμμα Κασσελάκη» με 6,5% (4,8-8,2), η Πλεύση Ελευθερίας με 4,7% (3,4-6,1), ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,6% (2,6-4,7), το ΜέΡΑ25 με 3,4% (2,2-4,7). Κάτω από το όριο εισόδου, με 2,9% η Νέα Αριστερά (1,9-4,1) και η Νίκη (1,6-4,5).
Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 25,8% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής με 13,1%. Τρίτη η Φωνή Λογικής με 6,6%, σε απόσταση αναπνοής από το ΚΚΕ που συγκεντρώνει 6,5%. Ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 5,5%, το «κόμμα Κασσελάκη» με 4,3%, το ΜέΡΑ25 με 3,3%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,2%, η Νέα Αριστερά με 2,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 2,7% και η Νίκη με 2,2%.
Ο αποκλεισμός Κασσελάκη ήταν λάθος
Στην ερώτηση «πιστεύετε πως το Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε σωστά και απέκλεισε τον Στέφανο Κασσελάκη από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος;», το 72,3% απάντησε σίγουρα όχι ή μάλλον όχι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.