- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κασσελάκης για ΣΥΡΙΖΑ: «Ολοκλήρωσαν το μεγάλο ριφιφί από το γκαράζ του μπουζουξίδικου»
Τι ανέφερε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος νωρίτερα
Κασσελάκης: Ανάρτηση για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
Θα επιμείνει στην προσφυγή του κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα υποστηρίζουν για ψευδή πόθεν έσχες, δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Τώρα που ολοκλήρωσαν το μεγάλο ριφιφί από το γκαράζ του μπουζουξίδικου, δεν έχουν πια ανάγκη τα παιχνίδια εντυπώσεων με το πόθεν έσχες μου» δηλώνει σε ανάρτησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος σημειώνει ότι «τελικά δεν θα πάνε τις λάσπες τους στη δικαιοσύνη, αλλά… τις θέτουν στη διάθεση όποιας Αρχής τις ζητήσει» ελπίζοντας ότι «θα αποφύγουν τη δική μου προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών» για να προειδοποιήσει: «Είναι πια αργά. Συνεχίζω κανονικά».
Τώρα που ολοκλήρωσαν το μεγάλο ριφιφί από το γκαράζ του μπουζουξίδικου, δεν έχουν πια ανάγκη τα παιχνίδια εντυπώσεων με το πόθεν έσχες μου.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) November 12, 2024
Αντίθετα με όσα ανακοίνωναν πριν από τρεις μέρες, τώρα ανακοινώνουν ότι τελικά δεν θα πάνε τις λάσπες τους στη δικαιοσύνη, αλλά… τις θέτουν…
Με φόντο τα παραπάνω η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι το στοιχεία για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη που παρουσίασε ο Παύλος Πολάκης είναι στην διάθεση του κόμματος και θα δοθούν σε όποια αρχή τα ζητήσει, όπως η αρμόδια υπηρεσία της Βουλής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.