- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Γεροβασίλη: Εμείς ήμασταν αλλόφυλοι για τον Κασσελάκη - Τον ενδιάφερε η μονοκρατία
«Ήταν έτοιμο ένα κόμμα και ήθελε να καταστρέψει ένα άλλο που τον ανέδειξε» δήλωσε η βουλεύτρια Άρτας
Όλγα Γεροβασίλη: Η βουλεύτρια Άρτας για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τη «χρονιά Κασσελάκη» στην Κουμουνδούρου
Η Όλγα Γεροβασίλη χαρακτήρισε «λάθος» τη χρονιά Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι με το έκτακτο Συνέδριο του κόμματος γράφτηκε το τέλος σε «έναν δύσκολο χρόνο παραπολιτικής».
Την ώρα που οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που προτίθενται να φύγουν από το κόμμα, να το ξανασκεφτούν, αφού όπως «το πρόβλημα ήταν στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Να σκεφτούν πώς θα είναι να πάνε ενάντια στη λαϊκή ετυμηγορία και τι σημαίνει για την πολιτική ηθική».
Γεροβασίλη: Ήταν έτοιμο ένα κόμμα να γίνει και ήθελε να καταστρέψει ένα άλλο που τον ανέδειξε
«Εγώ ήμουν από τους πρώτους που αμφισβήτησα on camera σε συνέδριο τον κ. Κασσελάκη και όχι με παραπολιτική. Τότε ήταν μειοψηφική η άποψη αυτή αλλά έγινε πλειοψηφική. Από τον χειμώνα μιλούσαν για προβλήματα δημοκρατίας με μια επιθετική επικοινωνιακή τακτική με στόχο ότι μια παλαιά φρουρά υπονομεύει τον πρόεδρο» είπε η Όλγα Γεροβασίλη σε σημερινή της συνέντευξη στο OPEN και πρόσθεσε: «Εμείς ήμασταν αλλόφυλοι για τον Κασσελάκη. Ήταν έτοιμο ένα κόμμα να γίνει και ήθελε να καταστρέψει ένα άλλο που τον ανέδειξε. Τον ενδιέφερε η μονοκρατορία, ο στόχος του ήταν να κρατά τον ΣΥΡΙΖΑ μόνος μου με ό,τι μπορέσω, εαν δεν τα καταφέρω φτιάχνω κόμμα».
Η κ. Γεροβασίλη απάντησε στην ερώτηση για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ κοιτάει στην πλευρά των ανεξάρτητων βουλευτών. «Στο σημείο που βρισκόμαστε δεν μπορούν να κριθούν τα θέματα αριθμητικά γιατί έτσι ρίχνουμε νερό στον μύλο για τον κίνδυνο ανόδου της ακροδεξιάς ότι όλοι ίδιοι είναι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.