- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H K. Σακελλαροπούλου στην παρουσίαση του βιβλίου για την Εριέττα Μόλχο
Η Εριέττα είναι το μοναδικό από τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών που δεν έχουν εντοπισθεί ίχνη
H Kατερίνα Σακελλαροπούλου στην παρουσίαση του βιβλίου για την Εριέττα Μόλχο, το μοναδικό από τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών που δεν έχουν εντοπισθεί ίχνη
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «Εριέττα Τέμπη 28.02.2023», που είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Εριέττας Μόλχο, του μοναδικού από τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών που δεν έχουν εντοπισθεί ίχνη του.
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, μετά από πρόσκληση του Αλβέρτου Μόλχο και της Μαρίας Μαγειρέλη, γονέων της Εριέττας. Σκοπός της έκδοσης του βιβλίου - λευκώματος είναι τα έσοδα των πωλήσεων να διατεθούν υπέρ του προγράμματος υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια για τη χορήγηση μιας υποτροφίας μαθητή/μαθήτριας με το όνομα “Εριέττα Μόλχο”.
Για την Εριέττα μίλησε η μητέρα της, ενώ τον λόγο πήραν ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Χαράλαμπος Φείδας, ο πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Πάνος Βλάχος, ο αναπληρωτής καθηγητής Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ Θέμης Χατζηγιαννόπουλος, η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής-Αιματολογίας ΑΠΘ, επιστημονική διευθύντρια του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης Φανή Αθανασιάδου – Πιπεροπούλου και ο νευρολόγος-ψυχίατρος, παιδοψυχίατρος Κρίτων Χριστιανόπουλος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, ο συντονιστής του Γραφείου του πρωθυπουργού στη Μακεδονία Γιάννης Παπαγεωργίου κ.α.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.