Σόου Κασσελάκη στα εγκαίνια των γραφείων με καπνογόνα και...Αντώναρο, Τζάκρη, Αποστολάκη
«Διάλεξε τα γραφεία γιατί ταιριάζουν στο προφίλ του» είχε πει η εκπρόσωπός του
Κασσελάκης: Εγκαίνια των γραφείων στον Ταύρο με Αντώναρο, Τζάκρη και Αποστολάκη
Εγκαίνια στα γραφεία που νοίκιασε στον Ταύρο πραγματοποιεί ο Στέφανος Κασσελάκης, όπου πολίτες έφτασαν για να δηλώσουν στήριξη στο πρόσωπό του.
«Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε. Σας περιμένω» ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω facebook o πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στους υποστηρικτές του οι οποίοι άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στον Ταύρο συνοδευόμενος από τον Τάιλερ Μακμπεθ λίγα λεπτά μετά τις 7.00 το απόγευμα, με τους συγκεντρωμένους έξω από τα γραφεία να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή ακόμα και με βεγγαλικά ενώ στον προαύλιο χώρο ορισμένοι από τους υποστηρικτές του το είχαν ρίξει στον... χορό!
Η εκπρόσωπος τύπου του Στέφανου Κασσελάκη, Ευγενία Κουντούρη, εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την επιλογή για τα γραφεία στον Ταύρο που θα στεγάσουν τους εθελοντές του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Είδαμε αρκετούς χώρους, σε αυτόν κατέληξε ο πρόεδρος γιατί τάιριαζε στο προφίλ του. Ήταν κάτι που του άρεσε» είπε στον ΑΝΤ1 η κυρία Κουντούρη. Σύμφωνα με την ίδια τα γραφεία «νοικιάστηκαν για την προελογική περίοδο δεν υπάρχει κάτι μετά από αυτό», διευκρινίζοντας ότι το συμβόλαιο ισχύει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου γιατί «στις 6 Δεκέμβρη το έχουν δώσει αλλού, υπάρχει άλλος ενοικιαστής». Κατά την ίδια, «με την ιστοσελίδα odikosmassyriza.gr έχουν δηλώσει πρόθεση να γίνουν εθελοντές περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι από όλη την Ελλάδα. Καταλαβαίνει κανείς ότι θα χρειαστούμε χώρο για τους ανθρώπους που θα δουλέψουν όχι μόνο για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς το δημογραφικό αλλάζει την εικόνα
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «καλλιτεχνική ευγονική» και ζητά να ανασκευαστεί η τοποθέτηση
Η ανάρτηση για νέο αντικαρκινικό φάρμακο
Αιχμές για τον Ποινικό Κώδικα
«Ουδέποτε μου είχε αναφερθεί αυτό το κατάπτυστο άρθρο που άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Στάση στο Κοπανάκι Μεσσηνίας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την 86χρονη Παναγιώτα Θωμοπούλου
Η απόφαση της Περιφέρειας προβλέπει χρηματοδότηση για ποικίλες παρεμβάσεις
Ο αγοραστής σχεδιάζει την ανάπτυξη πολυτελούς θερέτρου
Ο Μάγκνους Μπρούνερ αξιολόγησε θετικά την εφαρμογή του νέου Συμφώνου - Πρόοδος σε ελέγχους και επιστροφές
Η υφυπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι οι ευρωπαϊκές προβολές δεν συνιστούν αποφάσεις
«Η διαφορά μας είναι ότι και το τελευταίο ευρώ πήγαινε σε δημόσια ταμεία για να βγει η χώρα από την κρίση» αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ
Μας ενδιαφέρουν αυτοί που δεν πληρώνουν ή αυτοί που στερούνται για να είναι συνεπείς;
Με τους θύτες ή με τα θύματα;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ
Επένδυση άνω των 130 εκατ. ευρώ σε θερμοκήπια
Ιδιαίτερη έμφαση στο ενεργειακό κόστος
200 εκατ. ετησίως για δρόμους και διπλασιασμός της επιχορήγησης για τα σχολεία
Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το νέο θεσμικό πλαίσιο - Ψηφίστηκε η τροπολογία για τα πρόστιμα
Γιατί αποκάλεσε «Λαφαζάνη» τον Νίκο Ανδρουλάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.