- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βερναρδάκης: Ας μην ανησυχεί ο κ. Κασσελάκης, κάνω πάντα νόμιμα πράγματα και απολύτως συνειδητά
Στις αιχμές εναντίον του από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη απάντησε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης
Βερναρδάκης: Ας μην ανησυχεί ο κ. Κασσελάκης. Κάνω πάντα νόμιμα πράγματα και απολύτως συνειδητά - Στις αιχμές εναντίον του από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη απάντησε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης
Στις αιχμές εναντίον του από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη ότι δεν δικαιούταν να συμμετάσχει στην ψηφοφορία μομφής απαντάει με δήλωσή του ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.
«Είχα την εντύπωση ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με σοβαρά (κατά την αντίληψη του, πάντα) θέματα της χώρας, όπως π.χ. την αλλαγή του πολιτεύματος όπως ξεφούρνισε πρόσφατα!», αναφέρει o Χριστόφορος Βερναρδάκης και συνεχίζει: «Με τεράστια έκπληξη, όμως, πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο Στ.Κασσελακης ασχολήθηκε μαζί μου και κυρίως με την ιδιότητα μου ως μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και την ένταση της πολιτικής μου συμμετοχής στα δημόσια πράγματα. Ας μην ανησυχεί. Κάνω πάντα νόμιμα πράγματα και απολύτως συνειδητά».
«Θα επαναλάβω, απλώς, τη ρήση του Μακιαβέλι από τον Ηγεμόνα (1513): "Υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη διοικητικής ικανότητας: στην πρώτη ο άνθρωπος κατανοεί αφ' εαυτού, στην δεύτερη κατανοεί όσα του εξηγούν άλλοι, και στην τρίτη δεν κατανοεί ούτε αφ' εαυτού ούτε μέσω άλλων. Η πρώτη είναι έξοχη, η δεύτερη είναι πολύ καλή, η τρίτη είναι άχρηστη"», καταλήγει ο Χρ. Βερναρδάκης.
Ο Κασσελάκης καταγγέλλει παράνομη συμμετοχή Βερναρδάκη στην ψηφοφορία μομφής
«Ο κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ertnews δήλωσε ότι, αν και είναι "τυπικά μέλος της Κεντρικής Επιτροπής" και δεν έχει "καμία ουσιαστική, συγκεκριμένη και πρακτική ενασχόληση με το κόμμα", εντούτοις "χτύπησε το τηλέφωνο εκείνη την ημέρα" (ενν. στις 8 Σεπτέμβριου) και ψήφισε την πρόταση μομφής, σημειώνοντας ότι "ήταν η πρώτη του εμπλοκή μετά από χρόνια"», επισημαίνει το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη.
«Η δήλωση αυτή εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη συμμετοχή του στην Κ.Ε., καθώς σύμφωνα με το Καταστατικό "απουσία μέλους της Κ.Ε για 6 μήνες από τις συνεδριάσεις, τις δράσεις και τις λειτουργίες της, θεωρείται παραίτηση από την ιδιότητα αυτή"», τονίζουν οι συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, σχολιάζοντας πως «η ομολογία του ιδίου του κου. Βερναδάκη για παράτυπη συμμετοχή του στην ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής, έρχεται να προστεθεί στην περίπτωση του κου. Σπύρου Λαμπρινού, ο οποίος ψήφισε κι αυτός τηλεφωνικά στη μομφή, παρότι συμμετέχει ενεργά εδώ και μήνες στις εργασίες άλλου κόμματος, ήτοι της Νέας Αριστεράς».
«Η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβιγκου, οφείλει να δώσει άμεσα πειστικές εξηγήσεις», καταλήγουν.
Στέφανος Κασσελάκης: Την Τετάρτη η πρώτη συνάντηση με εθελοντές στα γραφεία στον Ταύρο
Τα «εγκαίνια» θα γίνουν στις 6 το απόγευμα, όπως φαίνεται στην αφίσα που ανήρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Facebook.
«Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε. Σας περιμένω!» γράφει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την αφίσα στην οποία επαλαναμβάνεται το σύνθημα «είμαι εδώ».
Ξεκινάμε.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 22, 2024
Συζητάμε.
Γνωριζόμαστε.
Σας περιμένω! pic.twitter.com/smBcEtJEig
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.