- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βερναρδάκης: Ας μην ανησυχεί ο κ. Κασσελάκης, κάνω πάντα νόμιμα πράγματα και απολύτως συνειδητά
Στις αιχμές εναντίον του από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη απάντησε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης
Βερναρδάκης: Ας μην ανησυχεί ο κ. Κασσελάκης. Κάνω πάντα νόμιμα πράγματα και απολύτως συνειδητά - Στις αιχμές εναντίον του από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη απάντησε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης
Στις αιχμές εναντίον του από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη ότι δεν δικαιούταν να συμμετάσχει στην ψηφοφορία μομφής απαντάει με δήλωσή του ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.
«Είχα την εντύπωση ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με σοβαρά (κατά την αντίληψη του, πάντα) θέματα της χώρας, όπως π.χ. την αλλαγή του πολιτεύματος όπως ξεφούρνισε πρόσφατα!», αναφέρει o Χριστόφορος Βερναρδάκης και συνεχίζει: «Με τεράστια έκπληξη, όμως, πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο Στ.Κασσελακης ασχολήθηκε μαζί μου και κυρίως με την ιδιότητα μου ως μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και την ένταση της πολιτικής μου συμμετοχής στα δημόσια πράγματα. Ας μην ανησυχεί. Κάνω πάντα νόμιμα πράγματα και απολύτως συνειδητά».
«Θα επαναλάβω, απλώς, τη ρήση του Μακιαβέλι από τον Ηγεμόνα (1513): "Υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη διοικητικής ικανότητας: στην πρώτη ο άνθρωπος κατανοεί αφ' εαυτού, στην δεύτερη κατανοεί όσα του εξηγούν άλλοι, και στην τρίτη δεν κατανοεί ούτε αφ' εαυτού ούτε μέσω άλλων. Η πρώτη είναι έξοχη, η δεύτερη είναι πολύ καλή, η τρίτη είναι άχρηστη"», καταλήγει ο Χρ. Βερναρδάκης.
Ο Κασσελάκης καταγγέλλει παράνομη συμμετοχή Βερναρδάκη στην ψηφοφορία μομφής
«Ο κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ertnews δήλωσε ότι, αν και είναι "τυπικά μέλος της Κεντρικής Επιτροπής" και δεν έχει "καμία ουσιαστική, συγκεκριμένη και πρακτική ενασχόληση με το κόμμα", εντούτοις "χτύπησε το τηλέφωνο εκείνη την ημέρα" (ενν. στις 8 Σεπτέμβριου) και ψήφισε την πρόταση μομφής, σημειώνοντας ότι "ήταν η πρώτη του εμπλοκή μετά από χρόνια"», επισημαίνει το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη.
«Η δήλωση αυτή εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη συμμετοχή του στην Κ.Ε., καθώς σύμφωνα με το Καταστατικό "απουσία μέλους της Κ.Ε για 6 μήνες από τις συνεδριάσεις, τις δράσεις και τις λειτουργίες της, θεωρείται παραίτηση από την ιδιότητα αυτή"», τονίζουν οι συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, σχολιάζοντας πως «η ομολογία του ιδίου του κου. Βερναδάκη για παράτυπη συμμετοχή του στην ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής, έρχεται να προστεθεί στην περίπτωση του κου. Σπύρου Λαμπρινού, ο οποίος ψήφισε κι αυτός τηλεφωνικά στη μομφή, παρότι συμμετέχει ενεργά εδώ και μήνες στις εργασίες άλλου κόμματος, ήτοι της Νέας Αριστεράς».
«Η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβιγκου, οφείλει να δώσει άμεσα πειστικές εξηγήσεις», καταλήγουν.
Στέφανος Κασσελάκης: Την Τετάρτη η πρώτη συνάντηση με εθελοντές στα γραφεία στον Ταύρο
Τα «εγκαίνια» θα γίνουν στις 6 το απόγευμα, όπως φαίνεται στην αφίσα που ανήρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Facebook.
«Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε. Σας περιμένω!» γράφει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την αφίσα στην οποία επαλαναμβάνεται το σύνθημα «είμαι εδώ».
Ξεκινάμε.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 22, 2024
Συζητάμε.
Γνωριζόμαστε.
Σας περιμένω! pic.twitter.com/smBcEtJEig
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σφοδρή επίθεση για τη στάση του στη Διάσκεψη των Προέδρων - Κατηγορίες για θεσμική διαστρέβλωση
«Δεν είναι δουλειά εισαγγελέα να στηρίζει κατηγορίες με κοπτοραπτική», αναφέρει σε ανάρτησή της
Σφοδρή αντίδραση εισαγγελέων στο αίτημα παραίτησης - Κλιμάκωση έντασης για τις υποκλοπές
Βασίζεται στο διαβιβαστικό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Κατά τη συζήτηση στη Βουλή
Σφοδρή αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ και Ελληνικής Λύσης για την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - Παρέμβαση προεδρείου
Κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
«Οι βουλευτές της ΝΔ δεν είναι αντάρτες, έχουν άποψη»
Αυξάνονται οι φόβοι της ενεργειακής κρίσης λόγω του πολέμου στο Ιράν
«Προς όφελος της κοινωνίας», σημειώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σε μια εκτενή συνομιλία, ο Χοντορκόφσκι περιγράφει τις ισορροπίες στη Ρωσία, τις επιπτώσεις των κυρώσεων και τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα
Χρηματοδότηση έως 100% για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
Χαμηλότερη ανάπτυξη, αυξημένος πληθωρισμός και νέα μέτρα στήριξης στο Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο
Για υπέρβαση περιθωρίου κέρδους σε προϊόντα - Συνεχίζονται οι έλεγχοι
Από τον τραμπισμό και την άνοδο της Κίνας έως τον κίνδυνο ενεργειακού σοκ και τη δημοκρατική φθορά, ο Μάρτιν Γουλφ χαρτογραφεί έναν κόσμο αυξημένης αβεβαιότητας
Άλμα στις τιμές της ενέργειας δείχνουν τα στοιχεία Απριλίου
Oι διορισμοί αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους 4 έως 6 μήνες
Πότε πληρώνεται το έκτακτο βοήθημα, αναλυτικά παραδείγματα
Πότε είναι προγραμματισμένη η πληρωμή
«Έχουμε αναρωτηθεί τι συνεπάγεται αυτό για μια μικρομεσαία επιχείρηση;»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.