- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κύκλοι του Κασσελάκη επιβεβαιώνουν ότι νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό αγώνα
«Κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν» αναφέρουν
Κύκλοι του Κασσελάκη επιβεβαιώνουν ότι νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό αγώνα - «Κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν» αναφέρουν
«Ο Στέφανος Κασσελάκης νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό του αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του, προσθέτοντας ότι «στους χώρους αυτούς θα στεγάζονται ο ίδιος, οι συνεργάτες του και όσοι είναι δυνατόν από τους χιλιάδες εθελοντές που ήδη δήλωσαν την υποστήριξή τους στο site της υποψηφιότητάς του odikosmassyriza.gr».
Αναφέρουν επίσης ότι «το μισθωτήριο είναι σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών» και ότι «η ενοικίαση έγινε, καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα email του μέσα σε μια νύχτα». «Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντα κινείται με διαφάνεια. Θα μπορούσαν απλά επικοινωνώντας μαζί μας να μάθουν την αλήθεια και να αποφεύγουν τις εσφαλμένες πληροφορίες που γράφονται.Ένα τηλεφώνημα θα ήταν αρκετό», συμπληρώνουν.
Kασσελάκης: Γιατί δεν με αφήνουν να χάσω;
«Είμαι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος» διαμηνύει Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα.
«Εσείς θα αποφασίσετε εάν θέλετε να υπάρξει άρση εμπιστοσύνης στην προεδρία μου ή όχι και ακόμα και όταν ακυρώσετε την απόφαση της ΚΕ, θα παω σε εκλογές μέσα στο χρονοδιάγραμμα για αναβάπτιση από τη βάση. Όποιος σας λέει ότι δεν μπορεί αυτό να γίνει στο συνέδριο, λέει εν γνώσει του ψέματα» επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να τελειώσει, με αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται μέσα σε κλειστά δωμάτια, χωρίς πραγματική απαρτία, χωρίς πλειοψηφία» τονίζει στο μήνυμά του.
«Γιατί δεν με αφήνουν να χάσω; Γιατί; Αφήστε μας να χάσουμε εάν δεν φοβάστε» σημειώνει ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη
«Εσείς θα αποφασίσετε εάν θέλετε να υπάρξει άρση εμπιστοσύνης στην προεδρία μου ή όχι και ακόμα και όταν ακυρώσετε την απόφαση της ΚΕ, θα παω σε εκλογές μέσα στο χρονοδιάγραμμα για αναβάπτιση από τη βάση. Όποιος σας λέει ότι δεν μπορεί αυτό να γίνει στο συνέδριο, λέει εν γνώσει του ψέματα. Το κάνουν διότι θέλουν να απογοητεύσουν τον κόσμο, να μη συμμετέχετε. Αλλά αυτό δεν είναι Δημοκρατία, είναι σημαδεμένη τράπουλα. Εμείς πάμε να φέρουμε τη Δημοκρατία. Γι’ αυτό είμαι και πάλι υποψήφιος Πρόεδρος, διότι θέλω στην ιστορία της Αριστεράς να μην υπάρξει καμια κηλίδα στη δημοκρατία μέσα στο κόμμα μας. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να τελειώσει, με αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται μέσα σε κλειστά δωμάτια, χωρίς πραγματική απαρτία, χωρίς πλειοψηφία. Και στο τέλος της ημέρας ακόμα και όλα αυτά να ήταν νομότυπα, ρωτάω: Γιατί δεν με αφήνουν να χάσω; Γιατί; Αφήστε μας να χάσουμε εάν δεν φοβάστε. Αλλά ξέρετε τι έρχεται. Αυτό που έρχεται δεν θα είναι καμία δίωξη κανενός. Έρχεται η ενότητα στη βάση. Θα υπάρχουν νέοι αιρετοί σε όλο το κόμμα. Πολύς νέος κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει. Να βγαίνει μπροστά με την αξία του. Θα μπορείτε να νομοθετείτε εσείς οι ίδιοι μέσω των βουλευτών σας. Θα έχετε συμμετοχή στη διαβούλευση. Αυτό είναι ένα σύγχρονο κόμμα. Ένα κόμμα που αξιζει στην ιστορία της Αριστεράς και στην ιστορία της Ελλάδας. Το πρώτο βήμα είναι το συνέδριο. Σας ζητώ να οργανωθείτε και να με στηρίξετε».
Στ. Κασσελάκης: Δεν θα σας προδώσω ποτέ - Θα πάμε μέχρι τέλους
«Δεν θα σας προδώσω ποτέ. Θα πάμε μέχρι τέλους, μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει και στην πράξη το κόμμα των μελών», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας σε στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά.
Ο κ. Κασσελάκης συνέχισε αναφέροντας πως «υποτίθεται ότι πριν από δύο Σαββατοκύριακα θα είχαμε ολοκληρώσει το καταστατικό μας συνέδριο, το οποίο θα έφερνε μεγάλες αλλαγές» και πως «η μεγαλύτερη από αυτές τις αλλαγές ήταν να σταματήσει αυτός ο παραγοντισμός και ο φραξιονισμός μέσα στο κόμμα μας».
«Δίνοντας σε εσάς τα εργαλεία για να επιλέγετε τα ψηφοδέλτιά σας, αντί να επιλέγει μια πολιτική γραμματεία με ισορροπίες ποιον υποψήφιο θα προωθήσει βάσει επιρροής στην τοπική κοινωνία, θα μπορείτε να επιλέγετε εσείς τους υποψήφιους σας, τόσο ψηφιακά όσο και με κάλπη», πρόσθεσε.
Ανέφερε ότι «οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στην αρένα της πολιτικής, να βάλει τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή και να έχει μια ευκαιρία, χωρίς να περνά από το κονέ του γραφείου του προέδρου, όπως γινόταν μέχρι πρότινος».
«Μπορεί να βλέπετε τον ΣΥΡΙΖΑ πληγωμένο με μονοψήφια ποσοστά και να λέτε ότι αυτό αποκλείεται να ανακάμψει ποτέ. Σας εγγυώμαι ότι η πιο ανοιχτή πολιτική στη χώρα θα δει την ανταπόκριση από την κοινωνία», είπε. Πρόσθεσε ότι «αν φανεί ότι υπάρχει σ' αυτό τον τόπο κάποιος που αφουγκράζεται τους πολίτες, τους δίνει μια πλατφόρμα για την παραγωγή πολιτικών λύσεων και τους κάνει να αισθάνονται ότι η φωνή τους ακούγεται, τότε θα δείτε ότι η κοινωνία θα το επιβραβεύσει, ειδικά όταν διαπιστώσει ότι αυτή η πολιτική λύση είναι προοδευτική και ρεαλιστική».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.