- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Αννα Διαμαντοπούλου: Δεν θα δώσω κατεύθυνση στους πολίτες, ο καθένας θα κρίνει
Mετά τις συναντήσεις με Χάρη Δούκα και Νίκο Ανδρουλάκη
Αννα Διαμαντοπούλου: Δεν θα δώσω κατεύθυνση στους πολίτες, ο καθένας θα κρίνει
Η 'Αννα Διαμαντοπούλου μετά την ολοκλήρωση των διαδοχικών συναντήσεων με τον Χάρη Δούκα και τον Νίκο Ανδρουλάκη δήλωσε, μεταξύ άλλων, πώς ήταν πολύ σημαντική για την επόμενη ημέρα και το κίνημα η συνάντηση με τους δύο.
«Αποτυπώθηκε την Κυριακή μια νέα ανθρωπογεωγραφία, χρειάζεται συνέδριο ανασυγκρότησης. Δεν θα δώσω κατεύθυνση στους πολίτες, ο καθένας θα κρίνει. Προσωπικά έχω καταθέσει τις θέσεις μου. Πάμε ξανά κάλπες, να ψηφίσουν ότι θέλουν οι πολίτες», υπογράμμισε η κ Άννα Διαμαντοπούλου.
Διέψευσε κατηγορηματικά αν συζήτησε με τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας κάποιο ρόλο της στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ την επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών. Όπως τόνισε «κανένας ρόλος, καμία τέτοια συζήτηση. Θα είμαι εδώ».
Εξαιρετική χαρακτήρισε ο Χάρης Δούκας τη συζήτηση που είχε με την 'Αννα Διαμαντοπούλου στο γραφείο της και η οποία έγινε μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής.
«Mιλήσαμε για την αναγκαία σύνθεση διαφορετικών ρευμάτων και τάσεων για ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ που θα νικήσει. Σε κάθε περίπτωση με την 'Αννα θα είμαστε μαζί την επόμενη μέρα», ανέφερε ο κ. Δούκας.
Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ, σημείωσε: «Από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι είμαι διαθέσιμος. Δεν έχω βάλει καμία εκδήλωση στο πρόγραμμά μου τις επόμενες μέρες για να υπάρχει ευελιξία και να οριστεί ημερομηνία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
«Γεμίζουμε με πράσινο πλατείες και γειτονιές της Αθήνας», το μήνυμα Χάρη Δούκα
Πότε και πού θα αναρτηθούν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.