- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ντόρα Μπακογιάννη: Ο σοβαρότερος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πολάκης
Γιατί δεν στεναχωρήθηκε για την απουσία Σαμαρά από το πάρτι της ΝΔ στη Ρηγίλλης
Η Ντόρα Μπακογιάννη για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Παύλος Πολάκη και την απουσία Καραμανλή - Σαμαρά από το πάρτι της ΝΔ στη Ρηγίλλης
Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε το πρωί της Τετάρτης (9.10) στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων πήρε θέση για την απουσία του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά από το πάρτι για τα 50 χρόνια της ΝΔ στη Ρηγίλλης, αλλά και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Για το θέμα των επίκαιρων ερωτήσεων από τους 11+8 βουλευτές μας, τα έχουμε ξαναπεί: είναι λογικό οι βουλευτές να κάνουν ερωτήσεις, μη σας πω ότι είναι και καθήκον τους κιόλας. Και κυρίως να κάνουν ερωτήσεις για θέματα που εξυπηρετούν τους ψηφοφόρους τους. Τώρα αν στενοχωρήθηκα για τους δυο πρωθυπουργούς, η αλήθεια είναι για τον μεν Σαμαρά όχι, διότι ήταν αναμενόμενο, όμως για τον Κώστα Καραμανλή ναι στενοχωρήθηκα. Όλο αυτό ήταν μια γιορτή για τους αγωνιστές της ΝΔ, για όλες τις καλές και κακές στιγμές που περάσαμε μαζί στο ιστορικό κτίριο της Ρηγίλλης. Μαζί ενθουσιαστήκαμε, κλάψαμε, χαρήκαμε, και ο Κώστας Καραμανλής με αυτόν τον κόσμο της ΝΔ έχει μια ειδική σχέση», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Ντόρα Μπακογιάννη: Ο σοβαρότερος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πολάκης
Στην ίδια συνέντευξη, η Ντόρα Μπακογιάννη ρωτήθηκε και για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. «Αδυνατώ να τους παρακολουθήσω άλλο. Τουλάχιστον ο Πολάκης τοποθετήθηκε σωστά, αλλά βρε παιδί μου για όνομα του Θεού, ακούστηκε και μια φωνή λογικής εκεί μέσα. Είναι τρέλα αυτό το πράγμα, πάνε για διάλυση. Η έλλειψη αντιπολίτευσης δημιουργεί ένα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα και οδηγεί σε μια μεγάλη ανισορροπία το πολιτικό σύστημα. Η ανισορροπία στη δημοκρατία έχει κόστος, με πρώτο την έλλειψη συμμετοχής, ο κόσμος δηλαδή απομακρύνεται από την πολιτική γενικώς. Όταν ένα παιδί βλέπει όλα αυτά και λέει "μακριά από αυτό το τσίρκο", τότε αυτό δημιουργεί πρόβλημα και για μας. Είναι απίστευτη η ευθύνη της ΝΔ μέσα στην απέραντη μοναξιά της».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.