- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Νάντια Γιαννακοπούλου: «Με το χέρι στην καρδιά και με το βλέμμα στο μέλλον για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ»
H βουλευτής ελπίζει σε ένα καλό πλασάρισμα
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 07:00 η διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Δικαίωμα συμμετοχής, με αντίτιμο 3 ευρώ, έχουν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος άνω των 16. Εκλογικά κέντρα λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.
«Σήμερα μετά από τρεις μήνες μιας διαδικασίας διαλόγου να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. Να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά και με το βλέμμα στο μέλλον για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για μια νέα δυναμική πορεία, μια νέα δυναμική αρχή προκειμένου η χώρα να έχει στις 14 του μήνα ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση και στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ να είναι η επόμενη κυβέρνηση» δήλωσε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου προσερχόμενη στο εκλογικό κέντρο.
Ενώ πρόσθεσε: «Βλέπω πάρα πολύ κόσμο και γι’ αυτό πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία και θέλω να καλέσω όλες και όλους τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν μαζικά, να σπάσουν τους μηχανισμούς, να γυρίσουν τη πλάτη στα συστήματα, προκειμένου να δώσουν μια ηχηρή απάντηση ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Η επίσημη ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για το πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές
Ολόκληρη η τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας στο Athens Alitheia Forum
«Ενσαρκώνει τις κοινές μας αξίες: ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ισότητα, κοινωνική ένταξη» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην προκύπτουν βεβιασμένα συμπεράσματα ή δημόσιες κρίσεις»
«Κανένας καλύτερος από Μητσοτάκη» λέει το 54% των πολιτών
Η επαναλειτουργία του αγωγού Vardax ενισχύει τον ενεργειακό ρόλο της Θεσσαλονίκης στα Βαλκάνια
Από τους 14.000 πριν μερικά χρόνια περνάμε στους 19.000 το 2026, τόνισε ο υπουργός
Η βασική διαφορά είναι το μέγεθος και ο τρόπος κατασκευής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.