- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νάντια Γιαννακοπούλου: Δεν ακούω τις δημοσκοπήσεις, ακούω τον κόσμο
Οι κάλπες κρύβουν εκπλήξεις, είπε η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
Νάντια Γιαννακοπούλου: Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, οι δημοσκοπήσεις και η επόμενη μέρα
Για την εμπειρία της στην προεκλογική εκστρατεία μίλησε μεταξύ άλλων σήμερα η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου χαρακτηρίζοντάς την όπως είπε ως την «πιο συναρπαστική εμπειρία στην πολιτική μου πορεία, γιατί γύρισα όλη την Ελλάδα από άκρη σε άκρη».
Η κ. Γιαννακοπούλου τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα (30.09) πως «αν αντιστοίχως, ο Ανδρουλάκης και το κόμμα λειτουργούσαν με αυτόν τον κόσμο, το ΠΑΣΟΚ θα είχε 20%», για να παρατηρήσει πως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, «έξι άνθρωποι γυρίσαμε και γυρίζουμε όλη την Ελλάδα, μεταφέραμε το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ, ακούσαμε τον κόσμο».
Η Γιαννακοπούλου για τις δημοσκοπήσεις και την κάλπη της Κυριακής
Η ίδια σχολίασε και τις δημοσκοπήσεις που δεν την δείχνουν ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, λέγοντας ότι «μια ζωή οι δημοσκοπήσεις σε όλες τις εσωκομματικές διαδικασίες πέφτουν εκκωφαντικά έξω. Δεν «ακούω» τις δημοσκοπήσεις, ακούω τον κόσμο. Οι κάλπες κρύβουν εκπλήξεις».
Η κ. Γιαννακοπούλου πρόσθεσε ακόμη ότι «εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ, αλλά βεβαίως και απευθυνόμαστε σε όλη την κοινωνία, μπορεί οποιοσδήποτε πολίτης να συμμετέχει. Αυτό είναι τελείως διαφορετικό από το να έρθουν συντονισμένα και να εκλέξουν άλλο αρχηγό».
Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για το ΠΑΣΟΚ
Για την επομένη των εσωκομματικών εκλογών τόνισε ότι, «είναι ξεκάθαρο ότι, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κινηθεί αυτόνομα, ως φορέας της κεντροαριστεράς που θα εκφράσει από το κέντρο της Αριστεράς έως τον ΣΥΡΙΖΑ». «Για ποιον λόγο πρέπει να είναι σε ένα δημοκρατικό κόμμα κάποιος σε διαγραφή αν εκφράζει την άποψή του. Όχι απλώς δεν έχω αμφισβητήσει τον Ανδρουλάκη, αλλά τον έχω στηρίξει με όλες τις δυνάμεις μέχρι τις ευρωεκλογές. Όταν έχεις τη μεγαλύτερη πολιτική αναδιάταξη -πάνω από 1 εκατ. έφυγαν από τη ΝΔ κι εσύ δεν παίρνεις τίποτα- υπάρχει πρόβλημα», είπε ερωτηθείσα αν θα διαγραφεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη σε περίπτωση επανεκλογής του.
«Μέχρι τις ευρωεκλογές έδωσα όλο μου τον εαυτό για στήριξη στον Ανδρουλάκη, μετά όμως, όταν δεν καταφέραμε να είμαστε δεύτερο κόμμα, εξέφρασα αυτό που όλοι σκεφτόμαστε και δεν λέγαμε».«Το δίλημμα είναι αν θα καταλάβουμε ότι δεν πάμε να αλλάξουμε τους ψηφοφόρους χωρίς να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι», είπε για την κάλπη της ερχόμενης Κυριακής.
«Δεν αντιλαμβάνομαι τον ρόλο μου ως τσομπάνης»
Απαντώντας τέλος στο ερώτημα ποιον θα στηρίξει αν δεν περάσει στον β’ γύρο είπε: «Δεν έχω βεντέτα ούτε τίποτα προσωπικό με τον κ.Ανδρουλάκη. Αν θα μπω στον δεύτερο γύρο θα μπω με την αντίληψη ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει ξεκάθαρες θέσεις. Με αυτόν που δεν θα βολεύεται στις χαμηλές πτήσεις και στα χαμηλά ποσοστά, όχι μια από τα ίδια». «Δεν αντιλαμβάνομαι τον ρόλο μου ως τσομπάνης, αντιλαμβάνομαι τους Έλληνες πολίτες ως σκεπτόμενα όντα», σημείωσε καταλήγοντας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.