- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
ΝΔ προς Κασσελάκη για Νίκο Παππά: Φτάνει η πλάκα, θα αποπέμψετε τον αχαρακτήριστο ευρωβουλευτή σας;
Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ
Νίκος Παππάς: Ζητάει εκ νέου την αποπομπή του η Νέα Δημοκρατία - Την άμεση αποπομπή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο εκπρόσωπος τύπου του κυβερνώντος κόμματος Νίκος Ρωμανός
Την αποπομπή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά ζήτησε εκ νέου η Νέα Δημοκρατία με δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου Νίκου Ρωμανού.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ είπε ότι ο κ.Παππάς «επιβεβαιώνει ότι λειτουργεί ως εκπρόσωπος του υποκόσμου» και απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη αναρωτήθηκε εάν θα τον αποπέμψει ή όχι.
Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού
«Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς σε νέο βίντεό του, όχι μόνο δεν δείχνει την παραμικρή μεταμέλεια για τις άθλιες διαδικτυακές του επιθέσεις αλλά επιμένει σε αυτές, λέγοντας με περίσσιο θράσος ότι θα τις συνεχίσει» είπε ο κ.Ρωμανός.
Υπογράμμισε ότι «ο κ. Παππάς επιβεβαιώνει ότι λειτουργεί ως εκπρόσωπος του υποκόσμου και όχι ως εκπρόσωπος των Ελλήνων στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως επιβάλλει η θέση του» και απευθυνόμενος στον κ.Κασσελάκη τόνισε:
«Κύριε Κασσελάκη δεν μπορείτε να σιωπάτε και να κρύβεστε άλλο. Φτάνει η πλάκα. Θα αποπέμψετε τον αχαρακτήριστο ευρωβουλευτή σας ή θα συνεχίσετε να παρακολουθείτε σιωπηλός τις αποκαλύψεις για τις χυδαίες εκβιαστικές και σεξιστικές επιθέσεις του;»
Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ
Για «δολοφονία χαρακτήρα» του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκου Παππά από «τα ΜΜΕ και τα τρολ του διαδικτύου» κάνει λόγο η ίδια παράταξη μέσω επίσημης ανακοίνωσής της.
Αναλυτικά η δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα «πληρωμένα της πιστόλια», από ΜΜΕ ως τρολ του διαδικτύου, έχουν δυστυχώς αναγάγει σε καθημερινή τακτική τις επιχειρήσεις «δολοφονίας χαρακτήρα», δηλητηριάζοντας επικίνδυνα τη δημόσια σφαίρα. Μια τέτοια επιχείρηση έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες μέρες και κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκου Παππά.
Κατά την προσφιλή τακτική της μονταζιέρας, επιστράτευσαν επιλεγμένα αποσπάσματα διαλόγων, βίντεο και «ηχητικά αποσπάσματα» που διακινούν ακροδεξιές ομάδες, ψεύδη περί αστυνομικών που δεν είναι πια αστυνομικοί, και αφού απέκρυψαν τις απειλές, τις κατάρες και τον οχετό ύβρεων σε βάρος του Ν.Παππά και των οικείων του, έφτιαξαν έναν πολτό κατηγοριών που αναπαρήγαγαν τα φιλικά τους ΜΜΕ, περνώντας υποκριτικά και προς αποπροσανατολισμό στη «θεσμική» επίθεση προς τον πραγματικό τους στόχο, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Πρόεδρό του, μεταξύ άλλων με δηλώσεις του Π. Μαρινάκη και των ευρωβουλευτών της ΝΔ τάχα υπέρ «αξιών και ιδεωδών».
Η Νέα Δημοκρατία ας ασχοληθεί με τα ακροδεξιά, ρατσιστικά, ομοφοβικά και άλλα «μπουμπούκια» που έχουν βρει στέγη και τροφή στους κόλπους της και ας αφήσει κατά μέρος την εκτόξευση λάσπης εναντίον των πολιτικών αντιπάλων. Απόλυτος σεβασμός στους αστυνομικούς που δρουν στο πεδίο, όχι σε σταγονίδια που η ίδια η αστυνομία έχει αποβάλλει από τους κόλπους της κι αυτοί σπεύδουν να υπερασπιστούν. Που χρησιμοποιούσαν χυδαίους, ομοφοβικούς, χαρακτηρισμούς για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Και μια υπενθύμιση: αν εκτρέφεις το φίδι του φασισμού, κάποια στιγμή θα σε δαγκώσει.
Υ.Γ. Όσο για τον ανεκδιήγητο κ. Ρωμανό, ας ασχοληθεί καλύτερα με τα «παρατράγουδα» της ανίκανης κυβερνητικής πολιτικής που έχει επιτρέψει να καεί η μισή Αττική και να φτάσει η φωτιά στο Χαλάνδρι».
Διαβάστε επίσης: Η ανάρτηση του Νίκου Παππά για τα ηχητικά μηνύματα που έχουν διαρρεύσει
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.