- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Στην Κύπρο ο Κασσελάκης με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από την παράνομη τουρκική εισβολή
Το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Στην Κύπρο ο Κασσελάκης με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από την παράνομη τουρκική εισβολή
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από την παράνομη τουρκική εισβολή και κατοχή, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.
Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα συνοδεύουν ο βουλευτής και τομεάρχης Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, η βουλεύτρια και τομεάρχισσα Εξωτερικών, Ρένα Δούρου και ο διπλωματικός σύμβουλος Δημήτρης Παπαγεωργίου κατά το διάστημα 18-20 Ιουλίου.
Το πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παραβρεθεί στην εκδήλωση Μνήμης & Τιμής για τους Αγνοούμενους στο Πανόραμα Αγνοουμένων στον Κόρνο, στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων αξιωματικών και οπλιτών κατά την τουρκική εισβολή του 1974, στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο του Τύμβου της Μακεδονίτισσας, καθώς και στο Συνοδικό Συλλείτουργο και Μνημόσυνο πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή του 1974 και δέηση υπέρ της απελευθερώσεως της Κύπρου, της επιστροφής των προσφύγων και της ανευρέσεως των αγνοουμένων, προϊσταμένου του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεώργιου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην Κοκκινοτριμιθιά, προσωρινό Καθεδρικό Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Κυρηνείας.
Παράλληλα, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει στεφάνι στο στρατόπεδο «Αντιστρατήγου Σωτήριου Σταυριανάκου» κατά την επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της ΕΛΔΥΚ.
Ο Στέφανος Κασσελάκης θα γίνει δεκτός στις 19 Ιουλίου από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου, κ. Γεώργιο, την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου και τον Υπουργό ‘Αμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Βασίλειο Πάλμα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει επίσης συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκο Σεργίδη, και τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους των θρησκευτικών ομάδων Αρμενίων, Μαρωνιτών και Λατίνων, Μαρτκές Βαχτεσιάν, Γιαννάκη Μούσα και Αντωνέλλα Μαντοβάνη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η Αθήνα πρέπει να επανεξετάσει ριζικά τη σχέση της με το αυτοκίνητο»
Πώς ο πόλεμος στην Ουκρανία άλλαξε για πάντα το σύγχρονο πεδίο μάχης
Τι είπε ο πρόεδρος για τα εσωκομματικά της Χαριλάου Τρικούπη
Παραμένει στο 3% το όριο εισόδου των κομμάτων στη Βουλή
Τα αυξημένα δικαιώματα έρχονται μαζί με τις αντίστοιχες υποχρεώσεις
«Το ποινικό δίκαιο της χώρας αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ίσχυε τις τελευταίες δεκαετίες»
Το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιτόπιων ελέγχων της τελευταίας δεκαετίας - Υψηλά πρόστιμα σε όλη τη χώρα
Θετικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα - Η ακτινογραφία του δωδεκαμήνου
Η αναφορά του στο Υπουργικό Συμβούλιο
«Αναφαίρετο δικαίωμα η επέκταση των χωρικών μας υδάτων», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα των «έξυπνων καμερών»
Ενισχύεται ο ρόλος του λιμανιού ως κόμβος συνδυασμένων μεταφορών
Το συνέδριο του Μαρτίου ως μια ακόμα ευκαιρία για το κόμμα
Δείτε αναλυτικά τα θέματα της συνεδρίασης
«Σας ευχαριστούμε!», λέει ο πρωθυπουργός για την ιστορική διάκριση
Η εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού - Αναλύει τις διεθνείς προκλήσεις και τον ρόλο της Ελλάδας
Ο πλήρης σχεδιασμός για οικονομία, κράτος, κοινωνία και ανάπτυξη την επόμενη χρονιά
Το νέο νομοσχέδιο και το ζήτημα της τηλεθέασης
Το ΥΠΕΝ επεκτείνει τα προγράμματα «Εξοικονομώ» - Ειδική μέριμνα για ευάλωτα νοικοκυριά, φοιτητές και κλειστά ακίνητα
Σε ισχύ οι νέες φορολογικές κλίμακες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι κερδίζουν περισσότερο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.