- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τη διαγραφή Πολάκη ζητά ο Παύλος Μαρινάκης μετά το επεισόδιο με τη Μαρία Συρεγγέλα
Της επιτέθηκε φραστικά
Πολάκης: Ζητά την διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Μαρινάκης μετά το επεισόδιο με τη Μαρία Συρεγγέλα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ζήτησε τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τηλεοπτική αντιπαράθεση που είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με την Μαρία Συρεγγέλα.
«Ο κ. Πολάκης είπε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά μιας πολιτικής αντιπάλου, μιας γυναίκας, ενός ανθρώπου που τυχαίνει να είναι σε ένα άλλο κόμμα. Πρόκειται για χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε ακραία κόμματα και επειδή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ ευαίσθητος σε διαγραφές υπουργών, ζητάμε από τον κ. Κασσελάκη να πάρει θέση και να διαγράψει τον Πολάκη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.
Να θυμίσουμε πως ο Παύλος Πολάκης είχε νωρίτερα επιτεθεί φραστικά στην κα Συρεγγέλα, ζητώντας της «να πάει να κάνει καμία δουλειά»… «Δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», του απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.
«Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!» συνέχισε ο κ. Πολάκης.
«Βούλωσέ το και άντε να κάνεις καμιά δουλειά»: Επίθεση Πολάκη στη Μαρία Συρεγγέλα
Επίθεση στη Μαρία Συρεγγέλα εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του παρέμβασης σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας (15.7). Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε στη Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας: «άντε να κάνεις καμιά δουλειά».
Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Γεγονότα 2.0» του AtticaTv, θέλοντας να απαντήσει στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και την παρέμβασή του για τις καταγγελίες περί «τέλους» στην πρόσβαση των ανασφάλιστων στο ΕΣΥ. «Θέλω να απαντήσω στον κ. Αδιευκρίνιστο, τον Γεωργιάδη, που αντί για να χωθεί σε καμία τρύπα, όπως θα έπρεπε, τόλμησε να βγει και να πει αυτά που είπε. Συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Κανείς δεν μπορεί να γράψει φάρμακα σε ανασφάλιστους. Τον προκαλώ να πάει αυτός και να γράψει φάρμακα, αν έχει τσίπα. Δεν έπεσε κανένα σύστημα. Συνειδητό είναι και επειδή υπάρχει τσουνάμι αντιδράσεων προσπαθεί σαν λερωμένος ποντικός να το μαζέψει», είπε ο Παύλος Πολάκης απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη.
Πολάκης σε Συρεγγέλα: Άντε να κάνεις καμιά δουλειά
Η Μαρία Συρεγγέλα κάλεσε τον Παύλο Πολάκη να παρουσιάσει το ΦΕΚ ή την εγκύκλιο της κυβέρνησης που αναφέρει κάτι τέτοιο. Τότε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τής ζήτησε να μιλάει πάνω του και σημείωσε ότι η απόφαση αυτή είχε παρθεί προ εξαμήνου με νόμο και τώρα απλά έκαναν διασταλτική ερμηνεία χωρίς να χρειάζεται η δημοσίευση σε ΦΕΚ ή να υπάρχει εγκύκλιος.
Στη συνέχεια, η Μαρία Συρεγγέλα αποκάλεσε τον Παύλο Πολάκη ψεύτη, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε».
«Να σας πω κύριε Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», του απάντησε η γραμματέας της ΝΔ, με τον Παύλο Πολάκη να ανταπαντά με έντονο ύψος: «Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ζητά να διαγραφεί άμεσα ο Παύλος Πολάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς το κόμμα ακολουθεί τη στρατηγική της αυτοϋπονόμευσης
Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
«Αμφισβητώ αν το επικοινωνιακό χάρισμα του Τσίπρα μπορεί να προκαλέσει την αλλαγή που χρειάζεται η κοινωνία» πρόσθεσε
Ποιες ημερομηνίες «κλειδώνουν», η εισήγηση του ΔΣ του ΕΦΚΑ
Δίμηνη προθεσμία στην Επιτροπή Αναθεώρησης
Τι ισχύει για τις οικογένειες με νέο εξαρτώμενο τέκνο
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Όσα είπε η υπουργός Παιδείας για τις Πανελλήνιες και τους ψυχολόγους στα σχολεία
Ποιες είναι οι βασικές προϋποθέσεις που λειτουργούν ως «κόφτες»
«Ξεφύλλιζε παρακολουθήσεις στο Μαξίμου», υποστήριξε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Τι είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΕΛΑΣ και Βαρουφάκη
11+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Συζήτησαν για ανταγωνιστικότητα και επενδύσεις σε άμυνα και τεχνολογία
Τα πέντε βήματα για την εγγραφή στη νέα πλατφόρμα του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς»
Επτακομματική Βουλή βγάζει η μέτρηση - Εκτός μένουν Λατινοπούλου, Βαρουφάκης, Νίκη και ΣΥΡΙΖΑ
Η ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας κατά του Αντισημιτισμού»
Η απάντηση Τσιπολόνε στον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Παπανδρέου
Ανοιχτή η πλατφόρμα για τους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού
Άρθρο του Υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου στην ATHENS VOICE
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.