- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Γερουλάνος: Το εάν μπορεί ο κ. Δούκας να κάνει και δύο πράγματα μαζί, θα το κρίνει ο κόσμος
«Αν δεν μιλάμε για το σχέδιο μας για τη χώρα, πώς θα πείσουμε τους πολίτες» σημειώνει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Παύλος Γερουλάνος: Πώς σχολιάζει τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ - Η απάντηση για τον Χάρη Δούκα
Ο Παύλος Γερουλάνος διεκδικεί την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ήδη έχει ξεκινήσει την καμπάνια του για τη συλλογή υπογραφών υποστήριξης της υποψηφιότητάς του.
Ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε σήμερα (12.7) στο Mega για την ευκαιρία που έχασε το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα, αλλά και το αν θα μπορούσε ο Χάρης Δούκας να είναι παράλληλα και πρόεδρος του κόμματος -αν και εφόσον εκλεγεί -, αλλά και δήμαρχος Αθηναίων. «Το εάν μπορεί ο κ. Δούκας να κάνει και τα δύο πράγματα μαζί, θα το κρίνει ο κόσμος», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος πρόεδρος για τις εσωκομματικές εκλογές. \
Παύλος Γερουλάνος: Αν δεν μιλάμε για το σχέδιο μας για τη χώρα, πώς θα τους πείσουμε;
«Μπορούμε να πάμε από το ΠΑΣΟΚ που έχουμε στο ΠΑΣΟΚ που μας αξίζει. Είναι μία πολύ κρίσιμη διαδικασία για το ΠΑΣΟΚ. Η κοινοβουλευτική παρουσία του ΠΑΣΟΚ δεν έχει σταματήσει. Πρέπει το ΠΑΣΟΚ να ανοίξει γιατί ο κόσμος θέλει να συμμετέχει. Εγώ είπα στο πολιτικό συμβούλιο για πέντε αλλαγές που χρειάζεται το κόμμα. Μέσα σε αυτές είναι και η ηγετική ομάδα. Η αρχηγία για εμένα είναι τελευταία. Πρώτο είναι το πρόγραμμα, να αλλάξουν οι οργανωτικές δομές του κόμματος, να ενισχυθεί η επικοινωνία του κόμματος, και μία ηγετική ομάδα που θα μπορεί να ακουμπήσει ο πολίτης. Όσο σχολιάζουμε ο ένας τον άλλον, δεν μιλάμε για τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου που είναι η ακρίβεια. Αν δεν μιλάμε για το σχέδιο μας για τη χώρα, πώς θα τους πείσουμε;», είπε ο Παύλος Γερουλάνος και συμπλήρωσε ότι «σήμερα έχουμε ένα συγκεντρωτικό μοντέλο γύρω από το Μαξίμου, το οποίο συγκεντρώνει και την εξουσία και τον πλούτο. Η πορεία που ξεκινάμε τώρα θα τελειώσει στις εθνικές εκλογές. Και στις εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κοιτά τη ΝΔ στα μάτια και να κερδίσει. Και για να το κάνει αυτό, πρέπει να γίνουν αυτές οι αλλαγές. Ο κόσμος ζητά ένα κράτος που να λειτουργεί και πιστεύω πως εάν δώσουμε στον κόσμο τις απαντήσεις του το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει, η κίνηση στις εκλογές θα είναι πολύ γρήγορη».
Ο Παύλος Γερουλάνος ρωτήθηκε ακόμα για τους λόγους για τους οποίους το ΠΑΣΟΚ δεν ανέβασε τα ποσοστά του: «Θεωρώ πως ενώ είχαμε σοβαρές θέσεις και ενώ είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε, χάσαμε χρόνο και στο τέλος έμοιαζε το ΠΑΣΟΚ διφορούμενο, όπως στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, τα πανεπιστήμια. Όλα αυτά ήταν θέματα που ξέραμε πως θα τα φέρει η κυβέρνηση, τα χειριστήκαμε προς το τέλος της διαδικασίας και εκεί ο κόσμος δεν κατάλαβε τι εκπροσωπούσαμε».
Ο Παύλος Γερουλάνος για την υποψηφιότητα Δούκα
Επιπλέον, σχολιάζοντας το αν θα μπορούσε ο Χάρης Δούκας να είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και παράλληλα δήμαρχος Αθηνών είπε: «Το εάν μπορεί ο κ. Δούκας να κάνει και τα δύο πράγματα μαζί, θα το κρίνει ο κόσμος. Οι δήμαρχοι πρέπει να έχουν πραγματική δύναμη ώστε να κάνουν περισσότεροι δουλειά από σήμερα. Αυτό όμως πρέπει να γίνει κεντρικά».
Διαβάστε επίσης → Οι υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ μαζεύουν υποστηρικτές, αλλά και μπηχτές
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ισχύ οι νέες φορολογικές κλίμακες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι κερδίζουν περισσότερο
Παρά τις ελκυστικές τιμές, η αγοραστική κίνηση παραμένει «παγωμένη» - Οι έμποροι ζητούν αλλαγές στο πλαίσιο των προσφορών
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.