- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιαννακοπούλου: Αν κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκαν τώρα να συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ, μας ρώτησαν;
Τι απάντησε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ
Γιαννακοπούλου: Το μήνυμά της στον ΣΥΡΙΖΑ για τα περί συνεργασίας - Τι απάντησε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ
H βουλευτής και υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Δευτέρας 8 Ιουλίου και μίλησε μεταξύ άλλων για τα νέα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και για την εσωκομματική κάλπη του Οκτωβρίου.
«Το βασικότερο ζήτημα είναι να καταθέσουμε ποιες είναι οι προτάσεις μας για τον κόσμο», είπε αρχικά η Νάντια Γιαννακοπούλου και συμπλήρωσε πως «αυτό που έχει λείψει από το ΠΑΣΟΚ είναι οι καθαρές κουβέντες για το αύριο».
Ως προς ενδεχόμενο επικοινωνίας με τον Στέφανο Κασσελάκη, σχολίασε ότι «το αν κάποιοι θυμήθηκαν τώρα να κάνουν δημοψήφισμα για να πάνε με το ΠΑΣΟΚ, συγγνώμη αλλά το ΠΑΣΟΚ το ρώτησαν; Γίνεται μια κουβέντα σε θεωρητικό επίπεδο πάνω σε ποια προγραμματική σύγκλιση; Πάνω σε ποιες προγραμματικές θέσεις;»
Νάντια Γιαννακοπούλου: «Είμαι έτοιμη να αναλάβω την προεδρία του ΠΑΣΟΚ»
Ακολούθως, η Νάντια Γιαννακοπούλου υπογράμμισε πως «θα παλέψει για την ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ στην κεντρική πολιτική σκηνή», χωρίς όμως να αναφερθεί σε ενδεχόμενο ανάληψης της πρωθυπουργίας όπως η συνυποψήφιά της, Μιλένα Αποστολάκη, μένοντας στο ότι «είμαι έτοιμη να αναλάβω την προεδρία του ΠΑΣΟΚ».
«Η Ελλάδα δεν αποτελεί ευρωπαϊκή εξαίρεση, επομένως πρέπει να γίνει μια σειρά από μεταρρυθμίσεις και στη δική μας χώρα, όπως οι κάμερες στους δρόμους. Προφανώς και δεν τα κάναμε όλα καλά. Οι υποψήφιοι καλούμαστε να καταθέσουμε μια σειρά από προτάσεις με ουσιαστικές λύσεις. Είναι προφανές ότι υπάρχουν και ιδεολογικές διαφορές μεταξύ μας, εγώ για παράδειγμα εξέφρασα διαφορετική θέση στο θέμα της επιστολικής ψήφου. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να εγγυηθούμε την ενότητα της παράταξης την επόμενη μέρα», κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού και πώς κάνω την αίτηση
Προτεραιότητα η προστασία των πολιτών και η ταχεία καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών
Η είσοδος της Meridiam ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στον ενεργειακό τομέα της Ελλάδας - H σημασία της συμφωνίας
Για ανεπαρκή χρηματοδότηση κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ
«Τώρα είναι δικό μας χρέος να σταθούμε δίπλα σας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Αλ Σισί εξέφρασε την συμπαράστασή του στην Ελλάδα για τις πρόσφατες πυρκαγιές
Ολοκληρώθηκαν 66.578 αιτήσεις - Στο 80% παραμένει η ποσοστιαία εγκρισιμότητα
Η ανακοίνωση από Αυγερινό, Κοκοτσάκη, Μουτσάτσου και άλλων 19 πρώην στελεχών του Κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Meridiam αναλαμβάνει πλειοψηφικό πακέτο στην GSI - Υπογράφονται και οι έρευνες βυθού
Όσα αποφασίστηκαν στη διυπουργική υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες της πυρκαγιάς ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Μένει να εξακριβωθεί εάν μέσα στον πυκνό πολιτικό χρόνο που ακολουθεί θα καταφέρει γρήγορα να ξεπεράσει τα προβλήματα
Ξεπέρασε τα 19,6 εκατομμύρια η επιβατική κίνηση στο πρώτο επτάμηνο του 2026
«Διαφωνώ με το πολιτικό σχέδιο της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει
Ο πρωθυπουργός και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συζήτησαν στο Μαξίμου για την πορεία της ανάπλασης
Τι ισχύει φέτος για πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία
«Η Περιφέρεια Αττικής έχει πρόδηλο έννομο συμφέρον να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας»
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις - Επιδότηση έως 750 ευρώ μηνιαίως για προσλήψεις
Ο βουλευτής μίλησε για τη ρήξη του με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.