Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Παππάς: Ευχής έργον η σύγκλιση με το ΠΑΣΟΚ

«Οι Ευρωεκλογές έδειξαν μία κατακερματισμένη προοδευτική αντιπολίτευση» σημείωσε ο κ. Παππάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Παππάς
Νίκος Παππάς: Ευχής έργον η σύγκλιση με το ΠΑΣΟΚ © ΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο Νίκος Παππάς για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και τη σύγκλιση με το ΠΑΣΟΚ σε νομοθετικές προτάσεις

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε «ευχής έργον» το ενδεχόμενο σύγκλισης με το ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του στο Action 24 και πρόσθεσε: «νομίζω πως θα πρέπει να υπάρξει μία προγραμματική σύγκλιση, η οποία να έχει και ορίζοντα την εκλογική συνεργασία». 

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, αποτίμηση των αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, κάνοντας λόγο για μία «ραγδαία αποδυναμωμένη Νέα Δημοκρατία» αλλά και για μία «κατακερματισμένη προοδευτική αντιπολίτευση. Λάβαμε μήνυμα και εμείς και το ΠΑΣΟΚ. Οι κατευθυντήριες γραμμές δόθηκαν χθες από τον κύριο Κασσελάκη, πρώτον συνεργασία σε επίπεδο κοινοβουλευτικό, έχουμε ένα πάρα πολύ καλό θετικό προηγούμενο όπου υπήρχε συνεργασία για την πρόταση δυσπιστίας απέναντι στην κυβέρνηση, όπου οδήγησε σε δύο παραιτήσεις».

Νίκος Παππάς: Υπάρχει ο κίνδυνος να βγει η εικόνα ότι τα κόμματα ασχολούνται με τα δικά τους προβλήματα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατατεθειμένες προστάσεις νόμου αυτή τη στιγμή και θα ήταν ευχής έργον πάρα πολύ γρήγορα να μπορέσουμε με το ΠΑΣΟΚ να συγκλίνουμε και να καταθέσουμε μαζί προτάσεις νόμου σε ζητήματα που αφορούν κυρίως την κοινωνία. Ένας κίνδυνος που υπάρχει είναι τα κόμματα να βγάλουν μία εικόνα ότι ασχολούνται κυρίως με τα δικά τους προβλήματα και όχι με τα προβλήματα της κοινωνίας. Σε αυτή την κατεύθυνση νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μία προγραμματική σύγκλιση, η οποία να έχει και ορίζοντα την εκλογική συνεργασία» είπε ο Νίκος Παππάς.

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Παππάς για τη σύγκλιση με το ΠΑΣΟΚ

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1yobyi0fcvd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.