- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρόσκληση Κασσελάκη προς ΠΑΣΟΚ: «Να συνεργαστούμε εκεί που συμφωνούμε»
Μήνυμα σε Τεμπονέρα: «Όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΙΖΑ»
«Άνοιγμα» Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ για συνεργασία στη Βουλή - Μήνυμα σε Τεμπονέρα: «Όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΙΖΑ»
Λίγα 24ωρα μετά τις ευρωεκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε άνοιγμα συνεργασίας στο ΠΑΣΟΚ, ενώ έστειλε μήνυμα στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου δηλώνοντας ότι «όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΙΖΑ».
Κασσελάκης: Δεν τείνω χείρα φιλίας στο ΠΑΣΟΚ
Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στα Παραπολιτικά FM έκανε πρόσκληση στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για συνεργασία σε προτάσεις νόμου, στις οποίες τα δύο κόμματα συμφωνούν. «Προσκαλώ την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου, στις οποίες συμφωνούμε. Νομίζω ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ξέρει πώς να επικοινωνήσει με το γραφείο μου», είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν τείνω χείρα φιλίας στο ΠΑΣΟΚ γενικά, αυτό που βλέπω στην Αθήνα είναι η προμετωπίδα, θα τη γυρίσουμε. Θα χτίσουμε πλατιά κοινωνική βάση. Είναι το πρώτο στοίχημα που γυρνάει από το μείγμα ακροδεξιάς-δεξιάς του κ. Μητσοτάκη. Με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουμε την πρόθεση να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου».
Σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει από κοινού πρόταση με το ΠΑΣΟΚ για προανακριτική όσον αφορά στην εθνική τραγωδία στα Τέμπη, επεσήμανε ότι «είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε, ένα καλό βήμα για το ΠΑΣΟΚ είναι να διαβάσει το κατηγορητήριο για τον Κώστα Καραμανλή».
Καμία συνεργασία με τη Νέα Αριστερά - Αιχμές σε Τεμπονέρα
«Όσο είμαι εγώ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει καμία πρόταση συνεργασίας με τη Νέα Αριστερά», διευκρίνισε, ενώ σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Διονύση Τεμπονέρα, άφησε αιχμή, λέγοντας «όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Αύριο θα ανακοινώσω γενικότερα τις σκέψεις μου στην ΚΟ», είπε και τόνισε ότι θα υπάρξει Συνέδριο στις αρχές Οκτωβρίου. «Βεβαίως θα υπάρξουν κατασταστικές αλλαγές και αν η βάση επιθυμεί στο μέλλον να υπάρξει νέος Κασσελάκης, θα υπάρξει», τόνισε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ώρα να σταθούμε δίπλα στην ενεργοβόρο βιομηχανία»
Ξεκίνησε η υποβολή των δηλώσεων και εκκαθαριστικά με μειώσεις φόρων - Ποιοι κερδίζουν από ΕΝΦΙΑ και τεκμήρια
Τι ισχύει για τις δωρεάν μετακινήσεις
«Οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, ότι η ανάγκη για πολιτική αλλαγή είναι κοινωνική προτεραιότητα, που μπορεί να γίνει πράξη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ποιοι δικαιούχοι α21 δεν θα πληρωθούν την πρώτη δόση
Ποιοι το δικαιούνται, πού γίνεται η αίτηση
Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιρανών στην Ελλάδα περιγράφει τη ζωή υπό το θεοκρατικό καθεστώς
Η κατάθεση στην εν εξελίξει δίκη του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ
Τι πρέπει να προσέξουν
«Δεν είναι πρόθεση μας να εμπλακούμε στον πόλεμο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών
Ποιοι άνεργοι το παίρνουν ολόκληρο
«Συμμετέχουμε στις "Ασπίδες" στην Ερυθρά Θάλασσα»
Πλεύρης: Εξετάζουμε το ενδεχόμενο απαγόρευσης της μπούργκας για ανήλικα στην Ελλάδα
Μέχρι πότε πρέπει να έχει πληρωθεί στον εργαζόμενο
Οι σύντροφοι κοροϊδεύουν τις θεούσες, αλλά στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν σε πολλά.
Τρόποι πληρωμής, ποιοι δικαιούχοι κόβονται
«Πρέπει να υπάρχει σεβασμός» δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Πότε εμφανίζονται τα χρήματα, όλες οι ημερομηνίες
Η προθεσμία για την υποβολή, ποιοι εξασφαλίζουν τη μέγιστη έκπτωση 4%
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.