Πολιτικη & Οικονομια

Τσίπρας στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Κυρώσεις στο Ισραήλ αν δεν υπάρξει άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού στο πλαίσιο της πολιτικής επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας στο Συμβούλιο της Ευρώπης
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Τσίπρας: Κυρώσεις στο Ισραήλ αν δεν υπάρξει κατάπαυση πυρός στη Γάζα - Οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού 

Την «επιβολή κυρώσεων στο Ισραήλ αν δεν υπάρξει άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα» τόνισε από το Όσλο ο πρώην πρωθυπουργός και μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης Αλέξης Τσίπρας.

Αλέξης Τσίπρας: «Το Συμβούλιο της Ευρώπης πρέπει να δώσει σαφές μήνυμα»

Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε τα εξής: «Το Συμβούλιο της Ευρώπης πρέπει να δώσει σαφές μήνυμα - στο πλαίσιο της Έκθεσής του - ότι υποστηρίζει την επιβολή κυρώσεων στο Ισραήλ αν δεν υπάρξει άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα»,στο πλαίσιο της πολιτικής επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης του που πραγματοποιείται στο Όσλο.

Σύμφωνα με συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού ο κ. Τσίπρας «υπογράμμισε, ότι τα λόγια δεν φτάνουν, πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για τη Γάζα και να αποφασιστεί ουσιαστική πίεση στο Ισραήλ για άμεσο τερματισμό των επιχειρήσεων με παράλληλη πίεση για άμεση επιστροφή ομήρων από Χαμάς. Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που εφαρμόζει η Ευρώπη, υπονομεύουν καθημερινά την έννοια των ευρωπαϊκών αξιών».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.