Πολιτικη & Οικονομια

Ο ξάδελφος του Στέφανου Κασσελάκη υποψήφιος για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Συμμετέχει στις προκριματικές εκλογές - Γιος πρώην βουλευτή της ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ξάδελφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης Κασσελάκης, είναι υποψήφιος για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Υποψήφιος για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Κασσελάκης, ξάδελφος του προέδρου του κόμματος © Instagram/v.kasselakis

Ο ξάδελφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης Κασσελάκης, είναι υποψήφιος για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τον ξάδελφό του Βασίλη, υποψήφιο στις προκριματικές εκλογές στα Χανιά, προωθεί για την ευρωβουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Εμείς αγαπάμε την Ευρώπη, είμαστε μέρος της αλλά και εκείνη είναι μέρος της Ελλάδας. Ταυτιζόμαστε με το όραμα του προέδρου να δημιουργήσει μια κοινότητα που δραστηριοποιείται για τα προβλήματα των ανθρώπων. Εγώ θέλω να εκπροσωπήσω τη νέα γενιά, οι νέοι επηρεάζονται άμεσα από τις αποφάσεις που λαμβάνονται στην Ευρώπη και πρέπει να συμμετέχουμε σε αυτές τις αποφάσεις, όχι να αποφασίζουν άλλοι για εμάς», δήλωσε ο υποψήφιος Βασίλης Κασσελάκης, όπως αναφέρει το τοπικό Zarpanews των Χανίων.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες αναφορές, ο Βασίλης Κασσελάκης μοιάζει να προηγείται στις προτιμήσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν στην Κρήτη.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πώς έλαβε την απόφαση να συμμετάσχει στα κοινά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο πατέρας του, Γιάννης Κασσελάκης, μόλις πρόσφατα διατέλεσε βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος ξανά με το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Κασσελάκης απάντησε ως εξής:

«Μεγαλώσαμε σε μια δημοκρατική οικογένεια όπου υπήρχε πάντοτε η ελευθερία της άποψης και το μήνυμα του πατέρα μου όταν του ανακοίνωσα την απόφασή μου ήταν "παιδί μου, πήγαινε μπροστά"».

Γιος πρώην βουλευτή της ΝΔ

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Κασσελάκης είναι θείος του Στέφανου και συγκεκριμένα ο πρώτος ξάδελφος με τον πατέρα του.

Ο Γιάννης Κασσελάκης είναι γιατρός, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Χανίων και υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά.

Σημειώνεται πως ο κ. Κασσελάκης δεν είχε εκλεγεί βουλευτής, αλλά ήταν δεύτερος επιλαχών και δέχτηκε να αναλάβει τη θέση του εκλιπόντος βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη στο βουλευτικό αξίωμα μετά την εκδημία του τον Φεβρουάριο του 2023.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ